Tämä on virtuaalitalli
 
PääsivuHoitajahaku kesä 2014 F2_by_alexhallava-d9pzam0KalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa
 

 Hoitajahaku kesä 2014

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 24

Hoitajahaku kesä 2014 Empty
ViestiAihe: Hoitajahaku kesä 2014   Hoitajahaku kesä 2014 EmptyTo 24 Heinä 2014, 20:27

Hallava heräilee taas pikkuhiljaa henkiin ja hevoset kaipailevat näin ollen hoitajia. Kaikki tällä hetkellä vapaana paitsi Asta (ellei Maikki halua vaihtaa?)

Entiset hoitajat ovat tietysti ykkössijalla, mutta jos ei ala kuulua, sanotaan vaikka 1.8. mennessä, niin alan niitäkin jaella halukkaille (:

Hevoset löytyy täältä.

Näillä ei vanhoja hoitajia:
Vanilla
Nikita
Klikki
Darcy

Näillä OLI hoitajat
Kyyhky
Tinttu
Minca
Darli
Bee
Celle
Dunja
Palle

Hoitajaa etsivät myös 3-v Loki (hakijan tulee tietää nuorten hevosten koulutuksesta) ja Valhalla


Laita hakemukseen joitain tietojasi ja ketä haluaisit hoitaa. Mitä mielekkäämpi ja selkeämpi teksti sitä varmempi paikka hallavassa!


Viimeinen muokkaaja, Aleksi pvm Pe 22 Elo 2014, 14:10, muokattu 7 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nathaniel
Juuri saapunut
Juuri saapunut
Nathaniel

Viestien lukumäärä : 18
Join date : 27.07.2014

Hoitajahaku kesä 2014 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2014   Hoitajahaku kesä 2014 EmptySu 27 Heinä 2014, 15:35

Heippa!

Hallava vaikuttaa ihan mahtavalta paikalta ja haluaisin liittyä porukkaan, mutta omaa hevosta mulla ei ole ja ihan perushoitajaksi tunnen itteni vähän turhan vanhaksi.. :-D
Aattelin siis kysyä, että oisko mahdollista, jos mun hahmo vois vaikka vuokrata jotain tallin hevosista? Sanotaanko vaikka kahtena päivänä viikossa. Sitten mulle tulis vähän enemmän yksärinomistaja fiilis ja inspais paremmin :-D
Voisin toki hoitaa ihan perus hoitajankin hommia ja pyöriä tallilla hoitamassa muinakin ku niinä vuokrauspäivinä. (:

Hevosista kaikkein eniten muhun iski Darcy, mutta kyllä joku muukin hevosen kokoinen karvaturri kelpais :-D

Voisin kertoa vähän mun hahmosta:
Nathaniel, tutummin Nate tai Nathan, on 18-vuotias pojankloppi joka tulee tosiuskovaisesta perheestä. Siksipä tämän nimeksi annettiinkin "jumalan lahja". Teini-ikäisenä Nate alkoi pikkuhiljaa vieroksua kristillistä kasvatustaan ja kapinoida vanhempiaan vastaan. Poika omaksui jengiläisten kirosanoja tihkuvan puhetyylin, hän tatuoi selkäänsä jättimäiset mustat langenneen enkelin siivet, otti monia lävistyksiä ja eksyi muutenkin huonoille poluille näpistelyjen ja alkoholin maailmaan.
Onneksi poika kuitenkin rauhoittui aikuistuessaan ja jätti laittomuudet, mutta kapinaluonne ja vanhempien vastustaminen jäi. Pisimmälle vanhempien ärsyttämisessä Nate meni täyttäessään 17, kun tämä "tuli kaapista ulos" ja kertoi vanhemmilleen olevansa homo. Täysin paikkaansa tämä ei kuitenkaan pidä, sillä vaikka Nate pitääkin itseään bi-seksuaalisena on hän selkeästi enemmän kiinnostunut tytöistä kuin pojista. Homon esittäminen nyt vain sattui silloin tuntumaan parhaalta tavalta ärsyttää vanhempia ja se tavallaan jäi. Jotkun pojan luonteenpiirteistä kun stereotypioiden mukaan viittaisivat vähän siihen suuntaan.
Nate on hyvin tarkka hiuksistaan, vaikka pitääkin niitä usein huolettoman näköisesti. Hiusten leikkausta ja väriä hän vaihtaa tiuhaan - riippuen aina siitä millainen fiilis on. Nathanin lempivaatteisiin kuuluvat avonaiset löysät hihattomat paidat ja melko kapealahkeiset mustat farkut, jotka tosin ovat kesäisin polven yläpuolelta lyhyiksi revityt.
Ulkonäöltään Nate on melko 'hintelä', sellainen laiha ja jäntevä, mutta lihastakin löytyy ahkeran seinäkiipely harrastuksen takia. Hän on 182 cm pitkä ja silmät ovat kullanruskeat.

Luonteeltaan poika on melko tuuliviirimäinen, vaihtaa mielipidettään ja kiinnostuksensa kohdetta jatkuvasti, on aina menossa jonnekkin ja saa päähänsä milloin minkäkinlaisia huonoja ideoita. Pojan moraali ei ole kovin korkea (vaikkakin eläinten huonosti kohtelua ei hyväksy) eikä yleisesti ottaen välitä ihmisistä hirveästi. Syntymäpäivät unohtuvat ja väärät asiat tulee möläyteltyä väärään aikaan. Koulussa poika tunnetaan melkoisena naistenmiehenä ja playerinä, mutta se on pelkkää ulkokuorta. Johonkuhun ystävystyttyään Nate on mitä mukavinta ja rennointa seuraa, joka ei petä luottamusta.


Jotenkin tää mun hahmo ja Darcy ja Hallava ylipäätään inspiroi mua tällä hetkellä ihan hirveesti! Ois niin mahtavaa päästä tänne. Kirjottaisin paljon tarinoita ja piirtelisin kuvia ahkerasti :3

No kyllähän tommonen järjestely sopiii aivan mainiosti, sun hahmokin vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Tervetuloa Hallavaan, Darcy on sulle varmaan just sopiva (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Topias
Perus puurtaja
Perus puurtaja
Topias

Viestien lukumäärä : 220
Join date : 04.11.2013
Ikä : 22

Hoitajahaku kesä 2014 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2014   Hoitajahaku kesä 2014 EmptyMa 28 Heinä 2014, 18:49

Nyt "pitkän ja hartaan" pohdinnan päätyttyä olen tullut siihen tulokseen että Kyyhky on minulle se ainoa ja oikea! Eli siis haluaisin jatkaa Kyyhkyn hoitajana :-)

Kiva juttu, sä ja Kyyhky sovittekin nii hyvi yhtee (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vierailija
VierailijaHoitajahaku kesä 2014 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2014   Hoitajahaku kesä 2014 EmptyKe 30 Heinä 2014, 14:17

Aattelin että voisin aloittaa Nikitan hoitamisen, söpö heppa ja luonne sopii vallan mainiosti hahmolleni Seeralle. Vaikka Seera ei ole antanutkaan sydäntään hevosharrastukselle, nauttii hän tallin ilmapiiristä ja jännistä uusista jutuista täysin rinnoin. Hänellä on hevoskokemusta takavuosilta, kun harrasti hevosia 12-vuotiaasta meilkein yläasteen loppuun saakka, kunnes kiinnostuksenkohteet muuttuivat täysin ja tytöstä tuli omien polkujen kulkija. Nyt hän kuitenkin päättää sukeltaa takaisin mukaan tähän valloittavaan heppaelämään, kun muuttaa opiskelujen vuoksi Pronssijoen "maalaiskaupunkiin". Luonteeltaan Seera on omaperäinen ja jopa pelottava ensivaikutelmalta. Hän harrastaa nyrkkeilyä, skeittaamista ja kitaransoittoa, eikä jaksa välittää ns. 'tärkeistä' asioista kuten opiskelusta tai yhteiskunnan ongelmista. Hänen intohimonsa on massasta erottuminen ja käyttää usein erilaisia maskeja, tekohampaita tai muita remeleitä maustamaan muutenkin hieman punk-henkistä tyyliään. Pohjimmiltaan Seera on kuitenkin ystävällinen ja sosiaalinen, joka tykkää piristää muita erilaisilla pienillä yllätyksillä (:.

Itselläni on paljon kokemusta hevosista ja virtuaalitalleista, joten uskon pääseväni nopeasti mukaan tallin toimintaan. Osallistuin kesäleirillekin! (: Olisi mahtavaa päästä mukaan!

Pääset Nikitan hoitajaksi, tervetuloa! Sun hahmo vaikuttaa tosi mielenkiintoselta :-D
Takaisin alkuun Siirry alas
Eveliina
Juuri saapunut
Juuri saapunut


Viestien lukumäärä : 4
Join date : 02.08.2014
Ikä : 20
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Tinttu

Hoitajahaku kesä 2014 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2014   Hoitajahaku kesä 2014 EmptyLa 02 Elo 2014, 20:36

Tinttu on söpöin näkemäni hevonen täällä hallavassa Ja sopii hahmolleni täydellisesti! joten haluaisin Tintun hoitajaksi. Tinttu näyttää aivan samallaiselta kun minun oikea hoidokki! Itse olen ratsastnut kohta 2 vuotta.  minun hahmoni Eveliina on rakastanut hevosia melkein koko ikänsä ja hänellä ei ollut omia hevosia koska hänellä ei olisi ollut aikaa ja hänen vanhemmat ei tykännyt eläimistä..  "Ehkä sen takia minulla on jonkin lainen side eläimiin, varsinkin hevosiin ":) mutta nyt hän on toivonut omaa hoidokkia  niin paljon ja saanut tahtonsa läpi, Ja nyt tapasin Tintun, ehkä maailman kauneinman tamman mitä olen ikinä nähnyt !  Joten olisi kiva päästä mukaan!

Pääset Tintun hoitajaksi, tervetuloa mukaan! (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vierailija
VierailijaHoitajahaku kesä 2014 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2014   Hoitajahaku kesä 2014 EmptyTi 05 Elo 2014, 20:49

Minca ilman hoitajaa apua hihihihi :3 Se on  a i n a  ollut mun ehdoton suosikki Hallavan poneista, koska well, mä oon ikuinen ponityttö - vähintään henkisesti, eikä tavallisen tylsät automaattiooppelit ole ihan se mun jutska. Oon tosi huono perustelemaan, Minca nyt vaan on ihan täydellinen.

Ja no, Chelsea hahmona on varmaan tullut suurelle osalle jotenkuten puolitutuksi. Kyseessä on siis edelleen se sama vanha wnb-hipsteri ja puolibritti punapää, jolle pituutta on kertynyt about 155cm - pystyy siis hyvin keikkumaan vielä Mincan kokoisten miniponien selässä. Luonteeltaan Cee (lål en keksiny muita lempinimiä) on iloinen sosiaalinen, muttei erityisen seurallinen, joten tytskä viihtyy hyvin myös omissa oloissaan haavelemassa ja tiirailemassa maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi. Piirtäminen on Chelsean intohimo, eikä siis ole yhtään tavatonta nähdä tuota luonnoslehtiönsä kanssa jos jonkinlaisissa paikoissa.

Oon niin innoissani, että mun sormet ei kykene naputtamaan enää mitään järkevää tekstiä, jotensiiis, olis ihanaa palata takas Hallavaan uuden hoitoponin merkeissä!(:

oo, Chelsea tervetuloa takaisin! Tottakai saat mincan! (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Stina
Juuri saapunut
Juuri saapunut
Stina

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 06.01.2014
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Palle

Hoitajahaku kesä 2014 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2014   Hoitajahaku kesä 2014 EmptyTo 21 Elo 2014, 18:47

Takaisin(ko)
Hei! Vaikka olin todella epäaktiivinen silloin aikoinani, olisiko mahdollista päästä tänne takaisin Pallen hoitajaksi? Ehkä mä saisin uuden mahdolisuuden? Olen oikeasti miettinyt tätä asiaa ja toivon että pääsen tänne takaisin. En nyt laita tähän mitään vakuutteluja siitä että olen super aktiivinen ja super hyvä hoitaja, joo mä olen ihminen kaikkine virheineni.

~Stina

Pääset toki takaisin! Palle kaipaa rapsuttelua :3
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Hoitajahaku kesä 2014 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2014   Hoitajahaku kesä 2014 Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hoitajahaku kesä 2014
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Hallava :: Hallava :: Hoitaja ja yksärihaut-
Siirry: