Tämä on virtuaalitalli
 
PääsivuSolon sooloilut F2_by_alexhallava-d9pzam0KalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa
 

 Solon sooloilut

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Karita
Juuri saapunut
Juuri saapunut
Karita

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 11.12.2014

Solon sooloilut Empty
ViestiAihe: Solon sooloilut   Solon sooloilut EmptyTo 11 Joulu 2014, 17:57

Solon sooloilut Fifthcriollosotsikko_zps7df55c59
PäiväkirjaFifth Criollos, alias Solo
Saksalainen ratsuponi, tamma
142cm, 6v
Estepainotus
om. Karita Ketosaari
- Omat sivut -
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Karita
Juuri saapunut
Juuri saapunut
Karita

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 11.12.2014

Solon sooloilut Empty
ViestiAihe: Vs: Solon sooloilut   Solon sooloilut EmptySu 14 Joulu 2014, 23:29

Solo oli vihdoin muuttanut kunnolliseen talliin, jossa oli paremmat ratsastusmahdollisuudet kuin naapureideni luona. Hallava oli juuri sitä mitä Solon kanssa kaipasimme. Tamma oli tuotu kolme päivää sitten Hallavaan, mutta opiskelukiireiden takia Solo oli saanut toipua muutosta rauhassa. Nyt kurvasin rämän volvoni tallin parkkipaikalle ja kävelin suoraan Solon tarhan ääreen. Solo katseli hieman loukkaantuneen näköisenä päälleni, eihän minua ollut näkynyt tallilla ollenkaan pariin päivään. Kaivoin taskustani pari porkkanan palaa ja annoin ne aidan viereen tulleelle Sololle. Livahdin porttilankkujen välistä riimunnarun kanssa tarhan puolelle rapsuttelemaan tammaa ja tämän tarhakaveria. Naksautin riimunnarun lukon riimuun kiinni ja avasin portin Soloa varten. Tamman livahdettua tarhan ulkopuolelle, suljin portin huolellisesti. Talutin Solon omaan karsinaansa joka sijaitsi yksityissiivessä aivan ulko-oven vieressä.

Hain satulahuoneesta Solon vaaleanpunaisen harjapakin ja siirryin karsinaan harjaamaan tammaa. Solo hörisi tyytyväisenä kun harjasin sitä etujalkojen välistä, siirtyessäni harjaamaan lautasten päältä tamma alkoi hamuta takkiani ja etsi lisää herkkupaloja. Naureskelin Sololle ja lähdin hakemaan ponin kuolaimettomia suitsia ja satulaa. Nostin satulan Solon selkään, jolloin Solo mulkaisi kiukkuisesti päälleni ja pullisti vatsaansa, niin ettei ollut toivoakaan vyön kiinnisaamisesta. Jätin satulavyön vielä avoimeksi ja riisuin tammalta riimun. Pujotin kuolamettomat suitset Solon päähän ja kiinnitin remmit. Solon keskityttyä suitsien laittoon, vaivihkaa kiristin satulavyötä ennen kuin tamma ehti uudestaan pullistaa vatsaansa.

Talutin varustetun Solon maneesiin joka oli tyhjä, suljimme oven ja siirryimme maneesin keskelle. Kiristin Solon satulavyötä vielä kerran, laskin jalustimet ja nousin selkään. Heti kun pyysin tammaa liikkeelle, huomasin että virtaa löytyi kuin pienestä kylästä. Aloin taivutella Soloa ensin käynnissä, teimme ympyröitä ja kiemurauria. Tamma taipui varsin hyvin, joten siirryimme työskeltelemään ravissa. Solo näytti jälleen, miten hyvin se osasi työskennellä peräänannossa, ja ratsastaminen oli erittäin miellyttävän tuntuista. Ravailimme molempiin suuntiin tehden reilusti voltteja ja jonkun verran pohkeenväistöä, joka luonnistui hyvin. Pyysin Sololta laukkaa, ja sain puhtaan laukannoston. Ohjasin tamman pääty-ympyrälle, jolla teimme erilaisia tempon vaihteluita. Lisätty laukka oli oikein ilmavaa ja lennokasta, sekä miellyttävää istua. Laukkasimme molempiin suuntiin ottaen välillä pieniä käyntipätkiä. Loppukäyntien jälkeen laskeuduin alas satulasta ja talutin tamman takaisin karsinaansa.

Riisuin varusteet ja harjasin hieman hionneen tamman kuivaksi. Vein tammat varusteet ja harjapakin satulahuoneeseen ja palatessani annoin Sololle viimeisen porkkananpalan tarkustani. Vein ponin omaan tarhaansa kaverinsa seuraksi ja kävin tallissa lakaisemassa karsinasta käytävälle levinneet purut pois. Kävin tekemässä parille seuraavalle päivälle Solon aamu- ja iltaruoat valmiiksi, jonka jälkeen kävelin takaisin autolleni ja lähdin kotiin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Solon sooloilut
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Hallava :: Hallava :: Päiväkirjat-
Siirry: