Tämä on virtuaalitalli
 
PääsivuYksärihaku kevät 2015 F2_by_alexhallava-d9pzam0KalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa
 

 Yksärihaku kevät 2015

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 24

Yksärihaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Yksärihaku kevät 2015   Yksärihaku kevät 2015 EmptyTo 07 Toukokuu 2015, 08:59

Hallavassa on neljä kaksi karsinapaikkaa vapaana, jos olet kiinnostunut käy lukemassa pääsivuilta yksäritoiminnasta ja laita sitten hakemusta tulemaan tähän topicciin
Hakemuksen tulee sisältää:
- Minkälainen hahmosi on?
- Hevosesi esittely ja sivut linkitettyinä
- Miksi Hallava?
- Miksi juuri sinut pitäisi valita?
- Mikä virtuaalitalleilussa ja yksärin pitämisessä on parasta?
- Voit halutessasi liittää mukaan myös teksti/kuvanäyttöä

Panosta hakemukseen ja tee siitä itsesi näköinen!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Mila11936
VierailijaYksärihaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Yksärihaku kevät 2015   Yksärihaku kevät 2015 EmptyTo 07 Toukokuu 2015, 15:39

Sub-hahmoni Vanessa Merenheimo etsii ylläpitohevoselleen Joogin Ketjureaktiolle ( http://pullatiikeri.net/vaahterapolku/yksari/retku.html ) karsinapaikkaa.
Hallava vaikuttaa just eikä melkein sellaiselta paikalta, missä sekä Vanessa että Retku viihtyisi paremmin kuin hyvin.

Vanessa on juuri 18vuotta täyttänyt nuori nainen, jolle muoti sekä hevoset ovat sydämen asia. Hieman pissismäisen Vanessan hiukset ovat blondit sekä vihreät silmät on ympäröity paksulla eyeliner-rajauksella. Vanessaa ei todellakaan näe kotitalonsa ulkopuolella ilman meikkikerrosta pärstässään. Jo pelkkä roskien vienti vaatii ehostautumista.
Tyttö toteuttaa hyvin tätä "Pappa betalar"-elämänfilosofiaansa, sillä hänen isänsä kustantaa neidin vuokran, auton sekä Retkun ylläpidon. Ehkäpä nuori nainen joskus aikuistuu, tai sitten ei. Pikku prinsessa ei kuitenkaan pelkää liata käsiään tallitöissä vaan auttaa mielellään arkiaskareissa.
Isin lellikki on tottunut saamaan kaiken haluamansa, joten jos joku ei mene neidin mielen mukaan, on luvassa mökötystä ja teinidraamaa. Siksi Vanessalla ei hirveästi ystäviä ole, sillä hän on hieman taipuvainen pomotteluun sekä turhanpäiväiseen kiukutteluun. Kyllä hänen kanssaan toimeen tulee... Niin kauan kun tekee niin kuin neiti haluaa. Osaa Vanessa kyllä ystävällinenkin olla eikä aina leiki hirveätä draamakuningatarta.

Retku puolestaan on leppoisa 5-vuotias suomenhevosruuna, jonka oikeasti omistaa Mila. Joogin Suomenhevosten kasvatti on juuri ruunattu, joten pieniä orimaisia vinkeitä herralla saattaa vielä olla takataskussaan. Retkun omistaja on kisannut hevosen kanssa satunnaisesti koulu- sekä estekisoja ja onpa suomenhevonen opetettu myös ajolle. Retku tuli Vanessalle ylläpitoon sen jälkeen, kun nainen oli suomenhevoseen törmännyt ja halusi ostaa kyseisen raudikon itselleen. Mila ei kuitenkaan suostunut myymään Retkua, mutta suostui antamaan hevosensa Vanessalle ylläpitoon. "Ehkä sitten joskus..." Mila oli luvannut sukulaistytölleen.

Miksi juuri Hallava? Hallavan arkeen olen tutustunut tälleen "salaa" ja aina ihastellut tallin yhteishenkeä, piirroksia sekä hevosia. Nyt kun törmäsin ht.netissä ilmoitukseen vapaista karsinapaikoista, oli minun lähes pakko hakea mukaan! Ja kun Retkun kanssa kaivattiin maisemanvaihtoa sekä aktiivisempaa kotitallia, ei tarvinnut kauan miettiä kenet hevosen yritän ängetä tänne Hallavaan.
Miksi Vanessan ja Retkun pitäisi päästä juuri tänne? ... Oon surkea näissä perusteluissa... Mutta aktiivinen kaksikko varmasti pyörisi mukana kuvioissa ihan kyllästymiseenne saakka ja Vanessan teiniX-luonne varmasti saisi pientä draamaa aikaiseksi.

Virtuaalitalleilussa ainakin allekirjoittanut pääsee touhuamaan hevosten kanssa, kun ei ole IRL:ssä kolmeen vuoteen tallille päässyt. Kirjoittaminen sekä piirtäminen on mukavaa ajanvietettä ja omia ideoitaan voi kätevästi toteuttaa virtuaalihevosten kanssa. Yksärin pitämisessä on parasta juuri kirjoittaminen sekä piirtäminen. Voi tehdä mitä haluaa eikä tarvitse ottaa turhaa stressiä esim. kisaamisesta ellei kyseessä ole kisahevonen. Mutta itselläni on nuo kisahirmut omassa tallissaan ja yksityisten kanssa otan rennosti tarinoiden sekä piirtäen.

Retkun sivuilta löytyy näyttöä piirrustuksista sekä tarinoista. Myös Vaahterapolusta sekä sen [/url]foorumilta löytyy kuvia & tekstejä.

Jään odottamaan vastausta!
t. Mila (mila11936[a]gmail.com)
Takaisin alkuun Siirry alas
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 24

Yksärihaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Yksärihaku kevät 2015   Yksärihaku kevät 2015 EmptyTo 07 Toukokuu 2015, 15:46

Ihanaa, että päätit hakea tänne, mä nimittäin rakastuin Retkuun heti ensisilmäyksellä. Sun hahmos vaikuttaa kanssa mielenkiintoiselta ja tuo varmasti tarvittavaa draamaa Hallavaan :-D
Elikkä tervetuloa mukaan, musta tuntuu että sovitte tänne täydellisesti! (:


//lisäsinkin Retkun saman tien meidän hevoslistaukseen. Rekisteröidy vaan käyttäjäksi, tee itsestäsi esittely Hahmojen esittelyt #3 -osioon ja Retkulle voit väsätä päiväkirjan muiden päiviksien joukkoon (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Meiju K.
VierailijaYksärihaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Takkuaa.   Yksärihaku kevät 2015 EmptyTo 07 Toukokuu 2015, 16:39

Hei!

Olen Meiju Kaunola, johon ehkä törmäsitkin kun myin sinulle iki-ihanan Darcyn. Darcy ei toki ole ainoa syy, miksi minä tätä nyt kirjoitan, vaan kuulin yksäripaikasta! Naftaliinista kun sain nyt itseni - ja hevoseni - naftaliinista kaivettua, aloinkin etsiskellä uutta paikkaa iki-ihanalle Takulleni, sekä tämän ylläpitäjä Niina Suvisaarelle.

Takku on tuollainen kipakka ja kevyesti ongelmia tuottava nuori puoliverisen alku, joka keksii ongelmia asiasta kuin asiasta. Temperamenttinen ja diivaileva tamma joko ihastuttaa, tai vihastuttaa, mutta aivan varmasti aiheuttaa jonkin asteisia reaktioita kaikissa! Yleisesti ottaen tamma on ongelmaton, mitä nyt tulee aina välillä ongelmallisiin varusteisiin. Riimunhan pitää olla aivan tiettyä merkkiä ja mallia, muuten sitä ei saa neidin päähän kirveelläkään. Loimen kanssa kannattaa tamma sitoa kiinni, sillä muuten Takku on aivan varmasti repimässä kyseistä kamalaa ja kahisevaa asiaa koko ajan. Kyllä sen tammalle päälle saa, mutta sitä ei suositella, ellei omista erittäin pitkiä hermoja.. 2-vuotias tamma aiheuttaa siis aivan varmasti sählinkiä jokaiseen suuntaan ja näin ollen olen tamman sälyttänyt ystäväni (en tiedä kuinka kauan enää ystäviä ollaan, kun Takun hänen harteilleen sysäsin..) Niinan kontolle.

Niina on 24-vuotias nuori nainen, joka on erikoistunut nuorten hevosten kouluttamiseen. Kouluratsastukseen viehättynyt nainen on aiemminkin pitänyt huolta hevosistani, esimerkiksi ratsastanut yhtä koulutammoistani suuremman luokan koulukisoissa menestyksekkäästi. Niina on sellainen ihminen, jonka usein näkee hinkuttamassa hevosen varisteita kiiltäviksi ja siivoilemassa itsekseen, ilman pyyntöä. Naisella on jonkin asteinen pakkomielle siisteyden kanssa, joka tekeekin hänestä aika lailla saman laisen Takun kanssa. Mustaan tammaani Niina törmäsi kotitallillani ja ne kaksi jotenkin osuivat yksiin heti. Tai siis.. on päiviä jolloin he toimivat yhdessä ja toisina molemmat kiukuttelevat toisilleen. Voin myöntää, se on erityisen viihdyttävää katseltavaa! Mutta muuten ihmisten kanssa Niina on suhteellisen mukava, vaikka osaa välillä vaikuttaa hieman happamalta, varsinkin jos Takun kanssa on.. no. Takunnut.

Niinan voi myös pistää pitämään valmennuksia, jos niille on tarvetta! Vaikka kyllä tuo osaa olla aika paha suustaan, varsinkin jos oppilas pullistelee vastaan.. Olen kokeillut. Ei kannata.

Miksi sitten Hallavaan? Osasyynähän on tietenkin se, että haluan päästä omaa Darcyani välillä pallottelemaan (myin hänen emänsäkin ja ai että kun nyt melkein kaduttaa, yhden varsan tosin saatan tammasta saada, mutta ei siitä sen enempää.. ;D), mutta muuten.. Hyvä ilmapiiri ja rauhallinen, ehkä jopa hieman maalaismainen ilmapiiri tekisi varmasti hyvää niin Takulle, kuin Niinalle. Rauhallisuutta ja mahdollisesti myös jonkin asteista kasvamista. Lisäksi, Takun tarvitsee kokea tätä maailmaa hieman enemmän, joten tallipaikan vaihtaminen on kovin hyvä vaihtoehto siihen, eikö?

Meidät tulisi valita ihan vain sen takia, koska olemme puheliata ja aktiivisia. Tai siis, toivottavasti aktiivisia, ei sitä ikinä tiedä mitä elämä taas heittää. Mutta uskoisin, että Niinasta tulisi erittäin kiva lisä teidän joukkoonne ja Takku taas voi tuoda sitä tiettyä säpinää talliväen keskuuteen. Mitä muutakan sitä 2-vuotiaalta puoliveritammalta voi odottaa?

Vastausta odottaen,
Meiju Kaunola
(& Niina Suvisaari & erittäin happama Takku)

--

Parhainta yksärin omistamisessa.. No. Sen kasvun näkeminen. Näkee, miten homma toimii ja voi puuhailla kaikkea mahdollista ja mahdotonta. Ja voi ostella kaikenlaisia tarvikkeita ja koristella hevosta. Ilman mitään rajoituksia. Lisäksi, omia piirustustaitoja on välillä ihan hyvä yrittää kehittä, varsinkin kun piirtäminen jää aika usein taka-alalle.. Mutta enimmäkseen näiltä hakee sitä rauhallista tekemistä. Voi kirjoittaa ja raapustella, eikä verenmaku suussa tarvitse tehdä yhtikäs mitään.

Näyttöjä löytyy ehkä enemmän täältä, siltä ajalta ennen kuin vajosin syvään epäaktiivisuuteen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 24

Yksärihaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Yksärihaku kevät 2015   Yksärihaku kevät 2015 EmptyTo 07 Toukokuu 2015, 16:51

Kiitos hakemuksesta, musta tuntuu että Takku toisi juurikin sitä säpinää Hallavaan. Meidän omat tuntiponit kun on niin tavattoman lepsuja :-D
Niina on varmasti myös mahtava lisä Hallavan porukkaan ja hyvää (tiukkaa) valmentajaa tarvitaan aina! Tervetuloa siis porukkaan, lisään teidät saman tien sivuille (:

Voit siis rekisteröityä, tehdä itsestäsi esittelyn Hahmojen esittelya #3 -topaan ja Takulle päiväkirjan muiden päikkyjen sekaan (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sandra
Perus puurtaja
Perus puurtaja
Sandra

Viestien lukumäärä : 331
Join date : 20.05.2015
Ikä : 21
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Huhu

Yksärihaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Yksärihaku kevät 2015   Yksärihaku kevät 2015 EmptyKe 20 Toukokuu 2015, 14:31

http://pullatiikeri.net/vaahterapolku/hevoset/huhu.html

Nyt kun bongasin tälläsen laadukkaan ja persoonallisen tallin, niin mä en voinut vastustaa kiusausta, joten päätin tehdä hakemuksen, jos mulla vaikka tärppäiskin..;) Eli siis Hallavan sivut on mulle jo ennestään tutut, vaikkeivat rekisteröityneen näkökulmasta, mutta sen verran oon täällä urkkinu, että erotan jo etupään takapäästä:-D (ymmärrettehän mitä tarkoitan..) Ja kaks karsinapaikkaa vapaana.. Aijai.. Nooh, nyt sitten kuoresta sisälmykseen, kerron vähän itsestäni.

Ruudun takana istuu siis ysiluokkalainen tyttö, joka on harrastellut virtuaalitalleilua noin summa mutikassa vuoden..?? Selvästikkin sen verran, että nyt ymmärtää foorumin toiminnan ja tekijänoikeuslait. Mutta otan silti harrastuksen harrastuksena, virtuaalimaailman edelle menee kuitenkin se irl, että inspin mukaan;)

Mun hahmo taas on nimeltään Maya Steklen, Maijaksi kutsutaan. Maya on 16 - vuotias, mutta pätkä sellainen, joka on hädin tuskin ylttää edes 160 senttimetriin.. Ensisilmäykseltä tyttö näyttää enemmänkin 12 - vuotiaalta nulikalta, muttaah.. Sillehän nyt ei voi mitään. Näyttääkseen jotenkuten ikäiseltään, Maya meikkaa aika reilusti; ripsiväri, luomiväri, kosteutusvoide ja silloin tällöin silmänrajaukset, peittävät tytön sinisiä silmiä. Huulipunaakin tulee käytettyä, kuitenkin hyvän maun rajoissa, ettei tule teini-äiti vaikutelmaa. Maya on kyllä sosiaalinen, muttei ole aina siellä, missä tapahtuu. Törmätessään ihmisiin, alkaa aina yleinen: punastumis-nolostumis-vaivaantumis -kohtaus, mutta kun päästään jutun juureen, tyttö on ystävällinen kaikille ja puhuu paljon. Huumoria nyt ymmärtää kuka vaan - eikö niin? Ja sitä löytyy kyllä tästäkin tytöstä.

Mutta enpä sen enempiä luonteesta lörpöttele.. vaan kerron vähän vuokraponistani Huhusta. Huhu on suomenpienhevonen, joka on erittäin kiltti. Välillä kyllä mietin, ettei ruuna varmaan tekisi pahaa kärpäsellekkään..;) Hevonen on helppo hoidettava, joten kaksikkoa ei usein löydä käytävältä tappelemasta kumpi on johtaja ja kuka ei. Huhu sopisi kokemattomillekkin, mutta vaikka Maya on etevä hevosten kanssa, hän ei tee siitä numeroa, koska nauttii enemmän helppojen hevosten kanssa köpöttelystä, kuin hankalien hevosten kanssa treenaamisesta.

Huhhuh, nyt mun täytyy kyllä mennä nukkumaan, en viitsi tehdä enää unenpöppöröisiä kirjoitusyrityksiä...
Mutta toivottavasti tykkäsitte!

-Maya
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 24

Yksärihaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Yksärihaku kevät 2015   Yksärihaku kevät 2015 EmptyTo 21 Toukokuu 2015, 10:48

Ompa nätin värinen suokki! Ihastuin <3
Muutenkin vaikutatte tosi varteenotettavalta parivaljakolta ja Hallavalaiset ottaa teidät varmasti avosylin vastaan. Mitäpä sitä kiertelemään, olette tervetulleita Hallavaan! (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Yksärihaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Yksärihaku kevät 2015   Yksärihaku kevät 2015 Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Yksärihaku kevät 2015
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Hallava :: Hallava :: Hoitaja ja yksärihaut-
Siirry: