Tämä on virtuaalitalli
 
PääsivuHoitajahaku kesä 2015 F2_by_alexhallava-d9pzam0KalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa
 

 Hoitajahaku kesä 2015

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Valma
Hallavan ylpeydenaihe
Hallavan ylpeydenaihe
Valma

Viestien lukumäärä : 3544
Join date : 09.11.2013
Ikä : 20
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Dunja

Hoitajahaku kesä 2015 Empty
ViestiAihe: Hoitajahaku kesä 2015   Hoitajahaku kesä 2015 EmptySu 19 Heinä 2015, 12:48

Täällä vallitsee nyt hienoinen kesäkooma, mutta jos joillekin hepoille löytyis halukkaita puunaajia. Hae hoitajaksi tuttuun tapaan kirjoittamalla tähän topiciin vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot seuraavat asiat:
- Esittele virtuaalisinäsi. Kerro ikä, luonnetta ja kenties hiukan ulkonäköä.
- Mitä hevosta haluat hoitaa? Miksi juuri kyseinen heppa?
- Miksi juuri Hallava?
- Jos haluat, voit liittää hakemukseesi kirjoitus- tai kuvanäyttöä. Se ei kuitenkaan ole pakollinen.
- Miksi juuri sinut pitäisi valita?
- Asennetta peliin!!! Romaania ei tarvitse kirjoittaa, tärkeintä on että virtuaalisinäsi luonto välittyy hakemuksesta.


Hoitajaa hakevat:


Asta, täydellinen pienen tytön unelmaponi

Bambo, rasavilli orivarsa, joka opettelee käyttäytymään hevosiksi

Darli, sympaattinen newforest-tamma, jonka seurasta nauttii kuka tahansa

Palle on oikea tukkajumala. Se on rauhallinen ja tasainen kaveri, mutta kouluradalla se innostuu ja onnistuu vaikeimmissakin kiemuroissa.

Bee, hiukan arka mutta miellyttämishaluinen voikko connemararuuna, joka menestyy oikean ratsastajan alla varsinkin kouluratsastuksessa

Celle, sekin pikkuisen arka, temperamenttinen salernonhevosruuna

Darcy, ihana nuori hössöttäjä, joka kaipaa aina hellyydenosoituksia

Haku sulkeutuu elokuun puolivälin tienoilla; nopein hakija ei siis automaattisesti pääse läpi. Kaikille haettavana oleville hevosille ei välttämättä oteta hoitajaa, jos sopivia ei tunnu löytyvän.

Entiset hoitajat ovat etusijalla


Viimeinen muokkaaja, Valma pvm Ke 05 Elo 2015, 18:24, muokattu 6 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Villina
VierailijaHoitajahaku kesä 2015 Empty
ViestiAihe: Vierailija   Hoitajahaku kesä 2015 EmptySu 19 Heinä 2015, 16:49

-Esittele virtuaalisinäsi. Kerro ikä, luonnetta ja kenties hiukan ulkonäköä. Villiina on hiljainen tyttö, eikä tykkää olla huomion keskipisteenä. Rehellisyys, ystävällisyys ja huolellisuus ovat todellakin kohdallaan, sillä Villiina on suuresta perheestä. Vahinkoja kumminkin silloin täällöin sattuu, mutta nehän korjataan hyvällä asenteella ja tottakai naurulla, eikö? Hän on todella ahkera opiskelia, mutta silti hevoshommat menevät koulun edelle.
Villiinalla ei omaa suurta kaveriporukkaa, eikä nauti suurista ihmislaumoista, mutta hänestä saa varmasti hyvän ystävän, kunhan saa rauhassa tutustua. Sen siaan hänellä on suuret ruskeat nappi silmät, sekä napaan asti ylettyvät terveet ruskeat hiukset. Yleensä hän pitää hiuksiaan rennolla nutturalla ja pukeutuu tiukkoihin farkkuihin, sekä villa neuleeseen. Vaikka Villiina onkin hieman ujo, hänestä varmasti kuoriutuu iloinen ja pirteä tyttö.

- Miksi Bee olisi sinulle se oikea? Bee on hyvin samalainen luonteeltaan kuin Villiina, joten uskoisin heidän pääsevän hyvin yhteisymmärrykseen ja saavan hyvät ystävät toisistaan. Ratsastustasokin tuntuu olevan kohdillaan, sillä Villiina on hyvin napakka ja luonteva hevosten kanssa. Pituudellakaan ei kumpaakaan ole pilattu, sillä Villiinalta löytyy vaivaiset 148 cm

- Miksi juuri Hallava? Hallavan ulkoasu oli todella miellyttävä ja niin myös yhteishenki, huumorintaju, hevoset, ihmiset/henkilöt, ymäristö ja oikeastaan ihan kaikki mitä sivulta löydän. Hallvassa ollaan myös selvästi aktiivisempia kuin muilla talleilla näin kesäaikaan, joka on todella positiivista! Tykkään, tykkään, tykkään!

- Jos haluat, voit liittää hakemukseesi kirjoitus- tai kuvanäyttöä. Se ei kuitenkaan ole pakollinen.
Saavuimme vihdoin viimeisen talin pihaan. Nielin viimeiset kyyneleet ja yritin koota itseni vielä viimeiseen vierailuun. Tallin piha oli todella siistin näköoinen ja laitumilla höristeli kauniita ja hyvin hoidettuja hevosia. Silmääni pisti pieni ruuna, joka seisoi korvat hörössä aitauksessan. Mieleni teki liian paljon kävellä ponin luokse, mutta päätin kumminkin kävellä sinne, minne minut oli puhelimessa ohjattu. Tallin käytävillä oli ihmisiä, jotka hymyilivät minulle, vaikka en koskaan ennen ollut nähnyt yhtäkään heistä. Ihmettelin, mutta hymyilin kuitenkin vaivalloisesti takaisin. Tunsin kuinka puna nousi kasvoilleni, mutta toivoin ettei kukaan huomannut.
Siinä oli joku pikkupätkä (ehe)

- Miksi juuri sinut pitäisi valita? hmm.. no mitään erityistä syytä mulla ei ole, mutta uskoisin sopeutuvani joukkoon, ja saavan hyviä ystäviä hallavasta. Olen suht aktiivinen kirjoittelemaan ja uskon että ajan myötä tarinat paranevat ja tekstit pitenevät, mutta kunhan pääsen aluksi kunnolla vauhtiin.. Rakastan myöskin foorumilla pyörimistä, vaikka en hirveästi muiden kanssa juttelekkaan. Jospa sitä rohkenis ja muut ottais mielellään mukaan

Joo, sinä kaikki tällä kertaa.. Se oli VILLIINA.. moi (no ei vaa..)
Takaisin alkuun Siirry alas
Camilla Repola
VierailijaHoitajahaku kesä 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2015   Hoitajahaku kesä 2015 EmptyTo 23 Heinä 2015, 19:11

- Esittele virtuaalisinäsi. Kerro ikä, luonnetta ja kenties hiukan ulkonäköä
21-vuotias Camilla Repola on hevosia nuorempana harrastellut nainen. Hän lopetti ratsastuksen 13-vuotiaana vanhempiensa eron aikoihin, ja halu palata kaviokkaiden pariin on suuri. Jostain syystä aikaisemmin hevosten kanssa uskaliaanakin tunnettu tyttö on kuitenkin pitkähkön tauon jälkeen hieman arka hevosten suhteen, eikä paluu satulaan olekaan niin helppoa.
Camilla on luonteeltaan nauravainen ja sosiaalinen. Uusien ihmisten kanssa lämpenemiseen menee pieni hetki, mutta ujoksi naista ei kannata luulla. Camilla on taipuvainen stressaamaan tietyistä asioista helposti, mutta yleisesti ottaen nainen on rento ja jaksaa ottaa melkein kaiken huumorilla.
Ulkoisesti Camilla on pieni ja siro. 158cm pitkä nainen tykkää pukeutua naisellisesti, ja käyttää mielellään korkoja peittämään lyhyyttään - joskin tallilla se harvemmin luonnistuu. Tallilla Camilla pukeutuu usein farkkuratsareihin, ratsastussaappaisiin ja johonkin siistiin paitaan. Naisella on taipumus tuhlata merkkivarusteisiin, joskin hän yrittää aina hillitä itseään. Camillalla on pitkät, puoleen selkään ulottuvat, kirkkaanpunaisiksi värjätyt luonnonlaineikkaat hiukset. Otsatukka on leikattu viistosti, ja nainen harvemmin poistuu kotoaan ilman kevyttä ehostusta ja huoliteltua olemusta. Iho on luonnostaan vaalea ja tasainen, kulmat ja vihreät silmät huolitellut, ja joskus huulipunaakin löytyy viimeistelemään hymyileväiset huulet.

- Mitä hevosta haluat hoitaa? Miksi juuri kyseinen heppa?
Haluaisin hoitaa Darcya. Darcy hurmasi minut heti kiltteydellään ja seurankaipuullaan :3

- Miksi juuri Hallava?
Olen ihaillut Hallavaa jo pidemmän aikaa. Nyt aikaa alkaa löytymään pikseliponeiluun, ja Hallavan toiminta on juuri sellaista mitä etsin.

- Miksi juuri sinut pitäisi valita?
Olen pitkäjänteinen hoitaja, jolla on aikaisempaakin kokemusta virtuaalitouhuista.
Takaisin alkuun Siirry alas
Topias
Perus puurtaja
Perus puurtaja
Topias

Viestien lukumäärä : 220
Join date : 04.11.2013
Ikä : 22

Hoitajahaku kesä 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2015   Hoitajahaku kesä 2015 EmptyTo 23 Heinä 2015, 19:58

Heippa vaa kaikille, Topias täällä pitkästä aikaa!

Mietin tositosi kauan kirjoitanko tätä hakemusta vai en ja lopulta päädyin kirjoittamaan... Mulla tulee ensvuos olemaan todella tiukka (lukion 3 vuosi, kirjoitukset, abc.llä töissä, treenaaminen ja omat v-tallit), joten en osaa yhtään sanoa mitä saan aikaiseksi, vai saanko aikaiseksi mitään. Haluan kuitenkin yrittää!

Hoitoheppatoiveena olisi Darcy ja mikäli tamma meneekin jollekulle toiselle, olisi Celle seuraavana listalla. Nämä kaksi lähinnä sen takia, kun Topias on parissa vuodessa pituutta kasvanut aika reippaasti ja tietty nuo ponit on liian pieniä. Muita perusteluita en nyt osaa sen kummemmin kertoa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Valma
Hallavan ylpeydenaihe
Hallavan ylpeydenaihe
Valma

Viestien lukumäärä : 3544
Join date : 09.11.2013
Ikä : 20
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Dunja

Hoitajahaku kesä 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2015   Hoitajahaku kesä 2015 EmptyTo 23 Heinä 2015, 20:10

Topias pääsee luonnollisesti vanhana hoitajana takaisin, mutta hoitoheppoja pitää ehkä sumplia.
Voit käydä tuttuun tapaan tekemässä itsellesi jo esittelyn Hahmojen esittelyt -topiciin ja kirjoittella Tallilaisten juttuja -päivikseen, ennen kuin haku päättyy:)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Emppu
Perus puurtaja
Perus puurtaja
Emppu

Viestien lukumäärä : 219
Join date : 03.11.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Klikki

Hoitajahaku kesä 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2015   Hoitajahaku kesä 2015 EmptyTo 23 Heinä 2015, 20:53

Ja kiitos Alexin innokkaan kannustuksen ht.netissä, päädyn kirjoittamaan tätä hakemusta. Niin paljon hommaa kuin tässä itselläkin on, niin pakko on tänne palata.

Eli pari vuotta vanhempi ja viisaampi 15-vuotias Emppu palaisi mielellään takaisin kuvioihin. Pituutta on luonnollisesti tullut lisää, joten shettikset jäävät nyt taakse ja on aika tutustua isompiin otuksiin.

Tällä kertaa ihastuin Klikkiin. Jokin ruunassa vain iski ja onhan se aika lutunen... Ja onhan se ihan mukavan rauhallinen, joten hemmotteluhetket karsinassa olisi taattu!

Tekstinäyttöjähän voi lueskella Mincan päiviksestä, vaikka todellisuudessa näiden vuosien aikana on tullut jonkin verran taitoa lisää, ainakin omasta mielestäni!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 24

Hoitajahaku kesä 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2015   Hoitajahaku kesä 2015 EmptyTo 23 Heinä 2015, 21:18

Joo Emppu saat kyllä ehdottomasti Klikin hoidokiksesi, sovitte varmasti tosi hyvin yhteen enkä usko että sille olis muutenkaan kovin paljon tunkua ((:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Valma
Hallavan ylpeydenaihe
Hallavan ylpeydenaihe
Valma

Viestien lukumäärä : 3544
Join date : 09.11.2013
Ikä : 20
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Dunja

Hoitajahaku kesä 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2015   Hoitajahaku kesä 2015 EmptyTo 23 Heinä 2015, 21:24

Emppukin tuttuun tapaan kirjoittelee esittelyn ittestään:)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Jerry.
Perus puurtaja
Perus puurtaja
Jerry.

Viestien lukumäärä : 165
Join date : 19.07.2015

Hoitajahaku kesä 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2015   Hoitajahaku kesä 2015 EmptyPe 31 Heinä 2015, 19:01

- Esittele virtuaalisinäsi. Kerro ikä, luonnetta ja kenties hiukan ulkonäköä. Jerry Crane on 18-vuotias Pronssijoelle muuttanut nuorukainen, joka menetti vastikään hevosensa tapaturmassa. Jerryltä itseltää katkesi muutama luu, joiden parantumisen jälkeen poika ei ole jättäytynyt hevosten pariin, vaan muutti vuodeksi Californiaan. Uusi elämä ja uudet kuviot alkoivat, mutta palatessaan takaisin Suomeen, Jerryä odotti jälleen kerran muutto. Jerry, sekä hänen äitinsä Janita muuttivat Pronssijoen kupeeseen, jolloin Jerryn kiinnostus hevosiin palasi. Poika on salamyhkäinen ja harvasanainen, eikä tapaturmansa jälkeen ole ollut niin avoin ja sosiaalinen poika kuin ennen. Jerry voi aloittaa oma-aloitteisesti keskustelun, mutta niiden keskustelujen jälkeen jää päällimäiseksi salaperäinen tunne pojasta. Jos Jerryn hitaasti lämpenevän luottamuksen voittaa sataprosenttisesti, hänestä saattaa kuoriutua hauska, huumorintajuinen ja erikoinenkin jätkä. Syvällä pojan päässään liikkuu nimittäin vilkas mielikuvitus ja veikeä luonne, varustettun iloisella virneellä, kun jaksaa vain kaivaa. Poika on kuitenkin ystävällinen kaikille, ja oikean ihmisen edessä jopa hauskakin. Jerry on ulkonäöltään ruskeahiuksinen ja meripihkasilmäinen, sporttisen rakenteen omaava poika. Pituutta löytyy päälle 180 cm, vaikkei Jerry olekkaan kovin hontelo. Vaatetus ei ole yleensä kummoisempi, usein poika kuoriutuu paksuihin huppareihin, mutta jos häneen törmää kaupungilla, on tällä yleensä vähän hienommat kuteet päällä.

- Mitä hevosta haluat hoitaa? Miksi juuri kyseinen heppa? Jerryn kiinnostus nauliutui heti ensimmäiseksi punarautiaaseen Celleen, joka sykähdytti samankaltaisella luonteellaan. Uskoisin, että Jerry saisi Celleen nopeasti yhteyden, sillä poika on rauhallinen, eikä turhia hätiköi hevosten parissa. Jerry on myös kouluttanut nuoria hevosia, joten ymmärtää hyvin hevosen elekieltä. Celle ja Jerry olisivat myös melko yhteenkuuluva parivaljakko, sillä mollemmilla on hitaasti lämpenevä luonne, ja tuskin pojan kädessä ikinä heiluisi raippa, ainakaan Cellen kanssa. Jerry on myös kokenut ratsastaja, ja heilunut satulassa kahdeksan vuotiaasta asti vanhalla tallillaan.

- Miksi juuri Hallava? Isosiskoni vinkkasi minulle Hallavaa, ja hetken säätelyjen jälkeen, päätin tehdä itse hoitohakemuksen. Hallava on ensimmäinen virtuaalitalli jossa olen ollut, lukuunottamatta yhtä kuvatallia, jossa en kuitenkaan viihtynyt pitkään, ja joka lopetti toimintansa nopeasti. Hallava pysähdytti, sillä kaikki hahmot ja kirjoitukset ovat ihanan tunnelmaisia, sekä kuvitus on ihanaa. Iloinen ja erillainen porukka vetosi vielä enemmän, sillä tunnelma on yhteenkuuluva ja lämmin. Tämä on erillainen, jonka kuvittelin piirrostallin olevan. Yhdellä adjektiivilla persoonallinen.

- Jos haluat, voit liittää hakemukseesi kirjoitus- tai kuvanäyttöä. Se ei kuitenkaan ole pakollinen. Maneesin seinällä oleva kello oli yksitoista taluttaessani fleeceloimella ja paksulla villaviltillä peitetyn Angelin ovesta sisään. Tamma oli virkeän oloinen, se tuijotteli kaikkea mahdollista eikä pysynyt hetkeäkään paikoillaan. Blondi, vajaa kaksikymppinen nainen käveli perässäni kuin muotimalli konsanaan, ja näky sai minut nauramaan mielessäni. Ojensin papurikon arabin ohjat naiselle, joka nyrpsti hyppyrinenäänsä, ja veti nahkaiset ohjat pois käsistäni. Pitelin hevosta, kun ratsastaja nousi selkään, ja lyhensi jalustimia. Tämä näytti koppavalta, ja minun kävi melkein sääliksi hevosta. Taas yksi hieno ratsu, joka saisi huonon kodin, ja ehkä vielä huonomman omistajan. Huokaisin päästessäni hevosesta irti, ja siirtyessäni maneesin katsomoon seuraamaan naisen ratsastusta. Eturivissä nökötti ryhmä naisen ystäviä, sekä tallinomistaja, joka näytti hieman vaivaantuneelta korkokenkä-leidejen piirittämänä. Naurahdin hiljaa, ja siirsin sitten katseeni takaisin tammaan, ja tämän ostajaehdokkaaseen. Kantapäät liian alhaalla, selkä kumarrassa, ja ohjat liian lyhyellä, nainen pojotti menemään. Katsomossa istuvat naiset taas hihkuivat kannustushuutoja, ja ylistystä blondin taidoista,sekä hevosesta. Ehkä enemmän siitä, kuinka hyviltä parivaljakko näytti yhdessä. Katsoin, kun nainen sahasi ohjillaan Angelin suuta, ja valitti, että hevonen riuhtoi päätään liikaa. Hölmöläinen, mietin itsekseni, ja tarkkailin tallin omistajan ilmeitä. Naiset tämän ympärillään olivat istuneet yhä tiiviimmin nuoren miehen viereen, ja alkoi jo todellakin näyttää siltä, että tämä lipuisi kohta hiljaa pois paikaltaan. Nainen ei ymmärtänyt yhtään tamman eleitä, että siihen sattui, vaan antoi pohkeita yhä tiheämmin. Arvasin, että blondi saisi kyytiä, kun Angel kyllästyisi naisen jatkuvaan vetämiseen. He olivat kaukana präänannosta, josta naiset puhuivat innokkaasti Oliverille. Vähän väliä blondi valitti jostain, ja alkoi jo puhua tinkimisestä hevosen kanssa. Tekisin kyllä selväksi, ettei minun mitalihevosta myytäisi pilkkahintaan. Yht`äkkiä kesken laukan, tamma alkoi peruuttaa, ja nainen kirkaisi pelosta. Tämä oli ilmeisesti antanut pohkeita ja vetänyt ohjista samaan aikaan, ja kun hän ei ollut tyytyväinen, hevonen teki johtopäätöksen, että sen piti peruuttaa. Parissa sekunnissa nainen teki hätälaskeutumisen tamman selästä, ja tiukkasi, että hevonen vietäisiin pois.
-En osta. Blondi ilmoitti kuivasti, luoden samalla tiukan katseen ystäviinsä, jotka tajusivat rientää naisen perään. Tallin omistaja käski minun verrytellä Angel loppuun, ja katosi itse samaan suuntaan, minne nainen ystävineen oli rientänyt. Nousin maneesin katsomosta, ja sen keskelle seisomaan jääneen hevosen luo. Taputin tammaa hellästi, ja nousin arabin satulaan. Se oli lyhyt koeratsastus, se. Naureskelin mielessäni blondin diivailulle tamman pehmeissä askelissa, ja vielä loppukäyntejenkin ajan. Viedessäni hevosta talliin, blondi, nyt mustaan toppatakkiin pukeutunut nainen ystävineen, kävelivät nenät ylhäällä ohitseni. Muutamat mutisivat jotain hevosen kelvottomuudesta, joka sai minun sappeni kiehumaan.
-Tää tässä, on mun vanha hevonen, jolla voitin SM – pronssia, hymyilin tyynesti naisten perään, jotka heilauttivat vähätellen hiuksiaan, ja riensivät autoilleen. Taputin tamman kaulaa. Ainakin vältyttiin kamalilta omistajalta.

Tuossa oli vanhoilta ajoilta löytämäni tarina, eli kirjoittamisen taito on voinut kehittyä jonkin verran vuosien varrella (jos sitten ollenkaan) mutta tuo on joka tapauksessa melkoisen vanha pätkä:)

- Miksi juuri sinut pitäisi valita? Noh, tässä jonkin aikaa sisko on puhunut poikapulasta, jolloin innostuin luomaan miespuoleisen henkilön. Toki se ei ole mikään syy, vaan se on, että olen innokas osallistumaan kaikenlaiseen toimintaan, ja olemaan muuten foorumilla aktiivinen. Alkutohinassa käyntejä saattaa tulla useamman kerran äivässä, mutta lopulta tahti tasaantuu, mutta tarinoita ilmestyy silti tasaisin väliaijoin. Pyrin tietenkin tuomaan jotain uutta hallavaan, ja olemaan inspiraationa myös muille.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 24

Hoitajahaku kesä 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2015   Hoitajahaku kesä 2015 EmptyTi 04 Elo 2015, 11:22

Palasin nyt reissusta ja pääsin näin ollen katselemaan näitä hoitajahakuja. Alapuolella tulokset. Tervetuloa kaikille uusille ja vanhoille hoitajille! Ihan ensimmäiseksi muistakaa käydä väsäämässä esittely Hahmojen elämää -alueelle. (:

Villina - Bee
Topias - Darcy
Jerry - Celle

Jos Topias alkaa hoitamaan Ranaa ja Camillaa vielä kiinnostaa, niin Camilla saisi sitten Darcyn hoidokikseen. Ilmoitelkaa (:

Jos uusia hoitajia ei ala näkymään tallilla pariin viikkoon, niin hoitajapaikka avautuu automaattisesti uudestaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Oona Ylikoski
Juuri saapunut
Juuri saapunut
Oona Ylikoski

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 10.08.2015

Hoitajahaku kesä 2015 Empty
ViestiAihe: Hoitajahakemus Hallavalle   Hoitajahaku kesä 2015 EmptyMa 10 Elo 2015, 23:57

Mietin vähän aikaa teenkö hoitajahakemuksen, hieno talli ja hevoset yllätti ja tässä sitä ollaan! Ehkä muihin verrattuna myöhässä.

- Esittele virtuaalisinäsi. Kerro ikä, luonnetta ja kenties hiukan ulkonäköä.
Oona on 15-vuotias nuorukainen pronssijoen läheltä. Oona menetti oman poninsa traagisesti ja etsii nyt sopivaa hoidokkia. Luonteeltaan Oona on hiljainen, välillä ujokin, mutta tarvittaessa luonnetta löytyy, välillä liikaakiin. Vaikka alkuun tyttö vaikuttaa hiljaiselta ja ujolta, ei kannata epäillä ettei kuoren alla luonnetta löydy, vihainen Oona on kyllä todella harvoin. Oona on kasvanut suuressa perheessä, joten hän on huolellinen, rehellinen, ystävällinen ja hyvä hermot omaava, pienellä hajamielisyydellä. Nauruahan ei sovi unohtaa ja siitä muistuttuttavat ikuiset nauru"rypyt" kasvoissa, Oona omaa hyvän huumorintajun ja on rento sekä mukava, tutustuessaan uuteen ystävään puheenaiheet eivät loput vaan puhetta riittää ja paljon. Oona opiskelee, mutta hevoset menevät kaiken edelle, tietenkin.
Oonalla on pitkät alaselkään ulottuvat täysin blondit hiukset. Perityt loivat kiharat tuppaavat aina tielle mitä tekeekään, joten hän käyttää paljon lettejä ja erilaisia kampauksia.Persoonnalisuutta lisää tuo pinkki raita tukan oikealla sivulla. Oona viihtyy parin hengen kaveriporukoissa, eikä pidä todella monien ihmisten ympäröivänä olemisesta. Tallille vaatteet valitaan vähän summanmutikassa, mutta luonteen mukaiset eli pirteät vaatteet ovat Oonan yllä mieluiten. Pieni ehostus on usein, eli kulmat sekä ripset laitettuna. Oonan silmät ovat harvinaisen siniset ja ripset luonnolisen pitkät Pituutta löytyy 147 ja hän on erittäin siro rakenteinen ja laihanpuoleinen.

- Mitä hevosta haluat hoitaa? Miksi juuri kyseinen heppa?
Bambo, sulatti minut heti kun tähän virtuaalitalliin tutustuin, samantyyppisistä rasavilleistä onkin kokemusta, niihin ei kuitenkaan ikinä kyllästy! Pienet ponit ovatkin tälle lyhyelle tytölle parempia. Jos tämä rasavilli jollekin toiselle menee niin toinen josta olen kiinnostunut on Bambon emä Asta, nämä kaksi löysivät tien sydämmeeni.

- Miksi juuri Hallava?
Olen etsinyt hyvää ja asiallista virtuaalitallia jo kauan, vähän aikaa sitten olin jo luovuttamassa, koska mistään ei löytynyt minunlaistani hoitohevosta tai hyvää virtuaalitallia, joka ei ole tupaten täynnä. Kaveri mainistsi virtuaalitalli Hallavasta, ennen en edes piirrettyjä virtuaalitalleja ollut nähnyt mutta tämä osui ja upposi heti! Toinen syy ovat nämä ihanat ponit mitä pongasin talllista. Ihmisetkin vaikuttivat erittäin mukavilta.

- Jos haluat, voit liittää hakemukseesi kirjoitus- tai kuvanäyttöä. Se ei kuitenkaan ole pakollinen.
Laukkkasin ponillani aamukasteisella niityllä, tuuli humisi korvissani ja maisemat vilahtelivat ohitse. Vieressäni tuli uusi ystäväni isomman hevosensa kanssa, hänen ilmeensä oli iloinen, luotettava, vaikka olimme tunteeet vasta vähän aikaa, täällä ihmiset olivat mukavia. Ei niitä nirppanokka kisaajia jotka tulivat tallille monen tuhannen vaatteissa ja eivät saaneet yhteyttä hevoseen, vaan antoivat oman hevosensa joka päivä hoitajille laitettavaksi. En tajunnut sitä yhteyden puutetta, ystävyyden puutetta, sitä minä halusin saada. Kunnon ystävyyden hevosen kanssa jota voi arvostaa. Hiljensimme vauhtia ja hymyilin ystävälleni, hän hymyili takaisin, oikeaa hymyä, sellaista ystävähymyä, jota voi arvostaa.

- Miksi juuri sinut pitäisi valita?
Pyrin tuomaan iloisen sieluni Hallavaan, positiivisuushan tarttuu;). Pidän virtuaalitalleista ja hevosten kanssa touhuilusta, juuri siitä yhteydestä, pidän myös uusista ystävistä ja rakastan kirjoittamista, joka parenee ja pitenee rutiinin tullessa. Haluaisin myös jakaa kokemusta ja inspiraatiota muiden kanssa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 24

Hoitajahaku kesä 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2015   Hoitajahaku kesä 2015 EmptyTi 11 Elo 2015, 07:53

Hahmosi nappasi samantien, eli tervetuloa vaan Hallavaan! Saat kyllä Bambon hoitaaksesi, mutta kai ymmärsit että se on vasta puolivuotias oripoika, eli et sitten pääse ratsastelemaan. Maastakäsin juttuja sen kanssa kyllä voi opetella ja muuta puuhailla (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Oona Ylikoski
Juuri saapunut
Juuri saapunut
Oona Ylikoski

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 10.08.2015

Hoitajahaku kesä 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2015   Hoitajahaku kesä 2015 EmptyTi 11 Elo 2015, 10:52

Juu ymmärsin
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Hoitajahaku kesä 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kesä 2015   Hoitajahaku kesä 2015 Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hoitajahaku kesä 2015
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Hallava :: Hallava :: Hoitaja ja yksärihaut-
Siirry: