Tämä on virtuaalitalli
 
PääsivuTammikuun hoitajahaku F2_by_alexhallava-d9pzam0KalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa
 

 Tammikuun hoitajahaku

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 24

Tammikuun hoitajahaku Empty
ViestiAihe: Tammikuun hoitajahaku   Tammikuun hoitajahaku EmptyMa 30 Joulu 2013, 16:39

Etsimme tuntihevosillemme reippaita hoitajia. Luethan toimintasivulta hoitajan tehvätät, ennen kuin teet hakemuksen. Hoitokursseja ei tarvitse olla käytynä. Voit laittaa myös toisen hevostoiveen, jos hakijoita on paljon!

Haku kestää niin kauan, että kaikilla on hoitajat.
Ensimmäiset valinnat tehdään 15.1.2014!

Hakemuksesi tulee sisältää tietoa itsestäsi ja hahmostasi, sekä miksi haluat ruveta hoitamaan juuri sitä hevosta (:


Hoitajaa etsivät vielä:


Valitut
Tinttu - Riona
Darli - Salli
Palle - Stina
Celle - Becca
Bee - Elin


Viimeinen muokkaaja, Aleksi & Alexa pvm Ke 15 Tammi 2014, 10:28, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
RionaViestien lukumäärä : 1
Join date : 30.12.2013

Tammikuun hoitajahaku Empty
ViestiAihe: Vs: Tammikuun hoitajahaku   Tammikuun hoitajahaku EmptyMa 30 Joulu 2013, 17:43


Hoitajaksi Tintulle

olen sama Alessia uudella hahmolla, olen hakenut ennen Pinkille (:

Olen Ranan omistajan Inkan pikkusisko, mutta ikäeromme ei ole kovin häävi, minulta löytyy ikää 15 vuotta (maaliskuussa 2014 täytän jo 16). Hevosista kokemusta minulla ei IRL ole, mutta isosysterillä senkin edestä, eli hän tulee auttamaan minua matkan varrella, ja olen onnsitunut lukemaan kirjoja. Lupasi Inka myös viedä minut tallille tässä tammikuun aikana! Hallava on ensimmäinen virtuaalitalli, jossa olen ikinä hakenut hoitajaksi, mutta onhan sellaisiin tultu törmättyä. Vaikka en tiedä kovin paljon hevosten hoidosta, rakastan hevosten piirtelyä :-D Luotettava ja rehellinen lupaan olla.

Riona on vahvat mielipiteet omaava tyttönen, jolla on vahvanvihreät silmät ja luja tahto. Seurallinen ja mukava tyttö, joka saattaa antaa itsestään hieman jäykän mielikuvan ensialkuun. Riona on hyvä hevosten kanssa ja todella kilpailuhenkinen esteratsastaja, joak tähtää korkealle ja unelmoi kenttäratojen kuninkuudesta. Rionan isä on menestynyt ja rikas, eikä perheellä ole muutenkaan mitään ongelmia - mutta ei se raha ja rikkaus ole tainnut kihahtaa Rionan päähän muuten kuin pienenä lujana itseään muita paremmaksi luulevana vivahteena. Riona on kuitenkin mukavaa seuraa, joka heittää paljon sarkastista läppää. Riona itse kuitenkin ottaa itseensä kohdistuvat sarkastiset heitot ärsyyntyneesti vastaan ja ei ole erityisen pitkäpinnainen. Viha saattaa unohtua päivässä tai kestää kuukausia. Ainiin, ikää hänellä on 16 vuotta.

Ensivaikutelmani Hallavasta oli siisti, hyvähenkinen ja aktiivinen talli. Epäilykseni osoittautuivat oikeiksi. Hallava on todella mukava paikka, ja olen tykästynyt paikkaan nopeasti. Tinttu on aina pyörinyt päässäni (tosin Pinkin saralla) ja pidän suomenhevosista niiden monikäyttöisyyden ja luonteen vuoksi. Epäilemättä Tinttu on myös suloinen sydäntensulattaja, joten mitäs tässä, pakko oli hakea. Jos löydätte Tintulle mieluisemman hoitajan, olisin kiinnostunut myös Vanillan hoitajan pestistä.

Minut tulisi valita, sillä sitoudun olemaan aktiivinen niin tarinoiden kuin keskustelufoorumien ja tapahtumienkin saralla. Uudenvuodenlupaukseni on, että yritän saada kaikki maksut ajoissa ja niin, että ei jää mitään rästiin. Lupaan pysyä tilanteen tasalla ja ottaa hoitamisen tarpeeksi vakavasti, mutta loppujen lopuksi tämähän on vain harrastus. Lupaan ilmoittaa lomailustani.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Salli
Hieno hevosihminen
Hieno hevosihminen
Salli

Viestien lukumäärä : 714
Join date : 23.12.2013
Ikä : 18
Hevonen : Minca

Tammikuun hoitajahaku Empty
ViestiAihe: Vs: Tammikuun hoitajahaku   Tammikuun hoitajahaku EmptyTi 31 Joulu 2013, 11:50


Darlille hoitajaksi


Minä IRL - Olen 12-vuotias neitokainen ja olen harrastanut  ratsastusta 4v. Virtuaalitalleista minulla on kokemusta ja niitäkin on tullut harrasteltua. Hallava on kylläkin ensimmäinen piirrostalli mihin pääsen hakemaan hoitajaksi. Eksyin Hallavaan jo Hallowenin aikaan ja piti hakea hoitajaksi, mutta se sitten jäi. Luonteeltani olen aika rämäpäinen ja utelias. Hevosten kanssa toimin rauhallisesti, mutta niille kova kalloisimille saattaa tulla hiukan räväkämpää käsittelyä. Oikeinkirjoitus ei ole aina sitä parhaina luokkaa, mutta yritän parhaani mukaan tarkastaa omat virheeni.

Miksi juuri Darli? - Haluaisin juuri Darlille hoitajaksi, koska niin suloista ponia en ole piirrostallissa nähnyt Dunjan lisäksi. En pidä isoista hevosista ja Darli on minulle juuri sopiva. Darlissa kiehtoo ponin lempeä luonne ja ne jokaiselta ponilta löytyvät haastavuudet. Tallille tultua katselin hevosia ja Darli vaikutti jotenkin todella vaikealta ja eriskummalliselta ponilta. Tutustuttuani paremmin kaikkiin tallin hevosiin Darli vaikutti, sittenkin ihanalta ponilta.

Minä URL - Salli on 12-vuotias tyttö. Salli on huumorintajuinen ja rämäpäinen. Pituutta neitokaiselta löytyy 153 cm ja kasvaahan tyttö toki vielä, mutta sitä odotellessa. Salli pitää laiskemman puoleisista poneista ja hiukan haastavammista, kuin ’normaalit’ shettikset ja muut pikkuiset ponit. Esteratsastus ei ole neidon vahvinta osaamista, mutta kouluratsastus sen sijaan rullaa hyvin. Salli ei tähtää minnekään kilpakentille, vaan hän harrastaa ratsastusta ihan harrastuksena.

Pyrin kirjoittamaan kaikki maksut ja hoitotarinat mahdollisimman pian ja panostan etenkin tarinoiden laatuun silloin jos tulee kova inspiraatio. Toivottavasti hakemukseni miellytti
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
SarppuViestien lukumäärä : 1
Join date : 31.12.2013

Tammikuun hoitajahaku Empty
ViestiAihe: Vs: Tammikuun hoitajahaku   Tammikuun hoitajahaku EmptyTi 31 Joulu 2013, 15:14

Hoitajaksi Pallelle

Hei! Olen IRL 12-vuotias tyttö. Ratsastuskokemusta minulla ei ole pajon, mutta tallilla olen käynyt suunnilleen vuoden ajan. En ole koskaan käynyt virtuaalitallilla, joten tämä on ensimmäinen kertani. Kirjoitusvirheitä voi löytyä, mutta yritän parhaani oikeinkirjoituksessa. Myös tämän kirjoitusohjelman kanssa olisi hiomista. Olen odotellut seuraavaa hoitajahakua siitä lähtien, kun isosiskoni Lotta ja Valma tulivat tallille. Nyt tilaisuuteni on koittanut.

Sarppu on 10-vuotias ja hän on rasastanut vasta puoli vuotta. Hänen mielestään isot hevoset ovat aika pelottavia.  Sarppu on hieman pyöreä. Pituutta ei ole kuin 126cm. Hän on kiltti kaikkien kaveri. Joskus harvoin, kun hän suuttuu leppymistä saa odotella. Suuttuessaan hän saattaa saada omituisia raivokohtauksia joita esiintyy ennemmin kolme- kuin 10-vuotiailla. Sarpulla on olkapäihin ulottuvat tummanruskeat hieman kiharat hiukset. Hänellä on tummat melkein mustat silmät ja aina punaiset posket. Maastoesteet ovat kamalia, eikä tyttö voi missään nimessä ylittää pienintäkään vesiestettä.

Palle on hänen unelma hevosensa, sillä se ei ole jättiläinen eikä tarvi kamalan kokenutta hoitajaa. Palle on Sarpun mielestä niin suloinen, että siitä on vaikea saada silmiänsä irti. Rauhallisuus on vain hyväksi, sillä Sarppu hermostuu pienestäkin epäonnistumisesta. Toinen hevosvaihtoehtoni on Darli.

Minut kuuluisi valita, koska pyrkisin osallistumaan aktiivisesti tallin toimintaan ja ilmoittaisin lomailustani. Hoitotarinoita tulisi kahden viikon välein.


Viimeinen muokkaaja, Sarppu pvm Ti 14 Tammi 2014, 15:22, muokattu 7 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vierailija
VierailijaTammikuun hoitajahaku Empty
ViestiAihe: Vs: Tammikuun hoitajahaku   Tammikuun hoitajahaku EmptyTo 02 Tammi 2014, 21:15

Hoitajaksi Beelle?

Tätä kysymystä pyörittelee päässään Elin Sjöberg, 16-vuotias pronssijokelainen tyttö. Ikää ei ole paljon, mutta vuosien varrella tämä on elänyt varsin railakasta elämää juhlimisen, päihteiden ja väkivallan keskellä. Syvääkin syvemmissä pohjamudissa on myös ehditty käydä vanhempien kuoleman ja masennuksen muodossa. Tällä hetkellä Elin on hyvää vauhtia toipumassa lähes vuoden kestäneestä anoreksiasta, ja elämä on muutenkin alkanut pikkuhiljaa kulkea raiteillaan.

Hevoset Elin löysi parhaan ystävänsä Sofian avustuksella nelisen vuotta sitten. Hän innostui heti, mutta palattuaan takaisin juhlimisen ihmeelliseen maailmaan harrastus alkoi tuntua lapselliselta, olkoonkin että tyttö oli itsekin vasta kolmentoista. Elin päätti jatkaa, mutta salasi asian kaikilta. Kehitystä kuitenkin tapahtui ja tapahtuu edelleen tänä päivänä, kun tyttö taitaa helpon B:n salat ja esteilläkin osaamista löytyy 70:een senttiin asti - miksei enempäänkin?

Elämä on muokannut Elinin hiljaiseksi ja kuoreensa vetäytyväksi nuoreksi, jonka on hieman vaikeaa luottaa ihmisiin. Tyttö on kuitenkin ystävällinen ja kiltti, eikä pelkää hymyillä vastaantulijoille. Myös ihan pienistäkin asioista nolostuminen, ja sen myötä kasvoille ilmestyvä puna ovat tyypillisiä Elinin tunnusmerkkejä.

Bee ei ollut Elinin ensi-ihastus Hallavassa, ei suinkaan. Ensinnäkin, se on ruuna, ei tamma. Toisekseen mitä tulisikaan, kun kaksi arkajalkaa yhdistetään? Mutta sitten mieleen ryntäsi ajatus siitä, että ainahan voi kokeilla! Jospa siitä seuraisikin jotain hyvää, ja molemmat ehkä rohkaistuisivat toistensa myötä. Bee on myös Eliniä osaavampi, joten poni olisi luottamuksen löydyttyä varmasti loistava opettaja tytölle. Ja tietysti, onhan tuo poninveijari myös aivan jäätävä söpöläinen.

IRL täällä kirjoittelee 15-vuotias tytöntyllerö kaivaten vaihtelua ja uusia kokemuksia virtuaaliheppailuun. Kaksi vuotta samaa shettiksenkutaletta samalla tallilla hoidettuani päätin hommailla inspiraatiota aloittamalla täysin uudenlaisen ponin kanssa - ja alusta asti stalkkaamastani Hallavasta sellainen sitten löytyi.
Ratsastuksessa olen aivan samalla tasolla Elinin kanssa, ja muutenkin meillä on yllättävän paljon yhteistä, vaikkei taustani olekaan aivan noin kirjava. Onneksi, voisi sanoa.

Hallavassa mua ihastuttaa yhteishenki, joka välittyi ihan satunnaiskävijällekin - puhumattakaan siitä, että heti kirjauduttuani foorumille, tultiin moikkaamaan, mikä oli aivan mahtava juttu:D Aktiivinen toiminta ja yhteisöllisyys on juuri sitä, mitä haen ratsastuskoululta, joten Hallavassa hoitaminen olisi kuin unelmien täyttymys.

Eipä mulla sitten muuta varmaan olekaan (: Tietysti toivon pääseväni tämän söpöliinivoikon kiillottajaksi, mutta toivotan lämpimästi onnea myös muille hakijoille!

- Elin


Viimeinen muokkaaja, Elin pvm Ti 07 Tammi 2014, 20:51, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
AuraViestien lukumäärä : 1
Join date : 05.01.2014

Tammikuun hoitajahaku Empty
ViestiAihe: Vs: Tammikuun hoitajahaku   Tammikuun hoitajahaku EmptySu 05 Tammi 2014, 10:19

@Aura kirjoitti:
Hoitajaksi Cellelle

Olen IRL 13, kohta 14 vuotta. Ratsastusta olen harrastanut noin 3 vuotta ja hoitoheppakin löytyy. Virtuaalitalleista kokemukseni on vähäinen. Tykkään kirjoittaa, mutta virheitäkin tulee. Voisin myös koittaa piirtää joitain kuvia, sillä tykkään piirtää.

Aura, oikealta nimeltään Auroora, on 14-vuotias tyttö, joka on harrastanut ratsastusta 4 vuotta. Hän on rauhallinen, mutta hyvin päättäväinen, etenki hevosten seurassa. Pituutta tytöltä löytyy 164 cm. Pitkät vaaleat hiukset, jotka ylettyvät ristiselkään asti, ovat kiinni kahdella löysällä ponnarilla tai auki.
Musiikki on hänelle yhtä tärkeää, kuin hevoset, mutta hän harrastaa vain sen kuuntelua. Laulaminen kyllä kiinnostaa, joten jos hevosten lisäksi aikaa jää laulutunneille, Aura aloittaa ne.

Celle on iso ja herkkä hevonen. Sen ujo luonne ei haittaa Auraa. Päin vastoin. Aura haluaa voittaa Cellen luottamuken, vaikka se olisi vaikee. Kärsivällisyytensä ansiosta hän uskoo sen onnistuvan. Huomiota ja herkkuja Celle tulee saamaan.
Cellellä ratsastaminenkaan ei ole ongelma. Raippaa ei tarvita ja kokemusta ratsastajalta löytyy, ainakin jonkun verran.

Toivon, että minut valitaan, koska pyrin olemaan aktiivinen ja kirjoittamaan tarinat ajoissa.


Tuo on mun teksti
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Stina
Juuri saapunut
Juuri saapunut
Stina

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 06.01.2014
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Palle

Tammikuun hoitajahaku Empty
ViestiAihe: Vs: Tammikuun hoitajahaku   Tammikuun hoitajahaku EmptyTi 07 Tammi 2014, 19:27

Tammikuun hoitajahaku

IRL-minä olen melko saman kaltainen kuin hahmoni Stina. Olemme saman ikäsiä ja meillä on saman lainen luenne. tosin minä en ole koskaan käynytkään Norjassa. Olen saman tasoinen ratsastaja kuin Stina oikeassa elämässä. Virtuaalitalleilua olen harrastanut noin vuoden joten ei Palle olisi ensimmäinen hoitsuni v-mailmassa.

Hvem er Stina?

Stina on puoliksi norjalainen 12 vuotias tyttö. Hän syntyi Norjassa, mutta muutti yksi-vuotiaana perheensä mukana Suomeen. Tytöllä on suorat, ristiselkään asti ylettyvät vaaleat hiukset joita hän pitää useimmiten letillä. Hänen silmänsä ovat jäänsiniset ja hän on aika lyhyt ikäisekseen. Stinalla on pituutta 160cm ja hän on hyvin hoikka. Luonteeltaan Stina on ystävällinen, avulias (tuppaa apuaan ihan kaikkeen) ja erittäin puhelias. Hän rakastaa tallihommia ja auttaa mielellään kaikessa missä voi. Stina pitää myös kovin paljon neulomisesta ja neulookin paljon. Lisäksi tyttö rakastaa hiihtoratsastusta, hankilaukkoja ja ennen kaikkea avantouintia! Ratsastusta Stina on harrastanut säännöllisesti 2 vuotta ja epäsäännöllisesti vuoden, joten hän ei ole vielä kuin helppo C-B tasolla. Lisäksi hän on hypännyt  50 cm ratoja, oppimista siis vielä riittää. Stina on ihastunut isoihin poneihin ja pieniin hevosiin, erityisesti kylmäveriset hevoset ovat tytön mieleen. Stina on enemmän kouluratsastaja, eikä välitä oikein hyppäämisestä, joten hän satulassa ollessaan käy yleensä joko maastossa tai on kentällä treenamassa koulua.Hvorfor Palle

Haluaisin hoitaa Buddercup nimistä hevosta. Pallen kiltti luonne ja syötävän suloinen ulkonäkö sulattivat sydämmeni. Palle myös inspiroi minua ja uskon että Stina & Palle tulisivat hyvin toimeen keskenään. Olen myös melko varma että Stina kehittyisi ratsastuksessa Pallen kanssa.


Peukut pystyssä: Stina
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vierailija
VierailijaTammikuun hoitajahaku Empty
ViestiAihe: Vs: Tammikuun hoitajahaku   Tammikuun hoitajahaku EmptyMa 13 Tammi 2014, 23:43

Cellen puunaajaksi?

Monet varmaan ihmettelevät nyt huuli pyöreänä, onko Pekka nyt ajautunut väärään paikkaan raapustamaan. Olen kuitenkin hiljaa itsekseni miettinyt tätä asiaa jo kauan, ja tullut siihen tulokseen ettei Pinkki ole minulle Se Oikea. Joulun aikaan kaikki oli vielä okei, homma kulki hyvin ja meikällä oli älyttömästi inspiraatiota - mutta sitten se vain tärähti, ja tiesin heti ettei tästä tule mitään. Yritin kirjoitella Pinkille tekopirteänä kaiken maailman tarinanalkuja, mutta jotenkin homma ei vain toiminut. Ehkä hain sille vain "kivan omistajan" ja sen takia, etten olisi malttanut odottaa tuntihevosten hakuja, ehkä luulin silloin että Pinkki on oikeasti sellainen munlaiseni hevonen. Nyt kuitenkin tää vaikutti parhaalta mahdolliselta vaihtoehdolta, ja kun juuri sellainen upea ruuna nimeltä Celeus Elegans ajautuikin hoitajahakuun niin mikäs tässä.

Hakijana on siis jo tutuksi tullut Becca aka Pekka. Mut tunnistaa liukuvärjätyistä, ruskeanblondeista hiuksista ja suurista, kirkkaansinisistä silmistä. Pituutta on kertynyt melkoisesti, kropaltani hoikka ja siro, kuitenkin sporttinen. Napa-, kulma- ja huulilävärikin on vakiomerkki terävien piirteiden lisäksi, kuin myös jatkuva puheensorina ja nenän tunkeminen joka asiaan. Oon pirteä, elämäniloinen ja hyväntahtoinen, huumorintajua riittää vaikka muille jakaa eikä sosiaalisuutta puutu.

Tietyissä tilanteissa osaan olla yllättävän herkkä ja perfektionistin puoli tulee aina jossain vaiheessa esiin, tosiasiassa olen joka tapauksessa hyvin rento ja rehellinen. Olen kärsivällinen enkä tippaakaan pitkävihainen, minuun voi luottaa täysin ja otan muut parhaani mukaan huomioon. Hevosten keskellä kasvettu vanhempien harrastuksen kautta, ratsastustunnit sun muut aloitettu jo eskari-iässä. Estetasoni on tällä hetkellä metrissä, koulu menee suunnilleen helpossa B:ssä. Kaviokkaiden parissa toimin varmaotteisesti, osaavasti ja hellästi.

Päätähti olisi tällä kertaa Celle, joka muistuttaa valtavasti erästä IRL-hevosta, joka on ehdoton lempparini. Ruuna on juuri tuollainen omanlaisensa karvakorva, jonka luonteen luettuaan tekee vain mieli kaapata se syvään halaukseen ja tuoda sillä tavoin kasoittain rohkeutta ja varmuutta lisää. Herran kanssa olisi upea kokemus lähteä kasvattamaan luottamusta ja toimia juuri sen omilla säännöillä - rutkasti lisää rapsutuksia, yhteisiä hoitohetkiä ja rauhallista siteen kasvattamista, ei ensimmäisellä kerralla hypättäisi satulaan ja pompittaisi kahta metriä! Koska pidän eniten isoista hevosista juurikin pituuteni vuoksi, olisi Celle oikein oiva valinta lähes 170-senttinsä kanssa.

Ruunan taso on suht korkealla, joka sopii munlaiselleni tavoitteelliselle ratsastajalle hyvin, se on kaiken lisäksi nuorehko. Olisi mukava seurata ja avustaa tunneilla, olla mukana kaikissa Cellen menoissa ja tuloissa sekä joskus ehkä tähdätä tämän kanssa pidemmällekin. En vain löydä tuosta hevosesta mitään virhettä, se sopii hahmolleni loistavasti ja miellyttää silmääkin. Olisi kunnia päästä tuon halinallen puunaajaksi, ja joskus aikojen päästä miettiä kuinka arasta ja vetäytyväisestä hevosesta on tietyn ihmisen seurassa kuoriutunut rento sekä iloinen kumppani.

________________________________________

Elikkäs yksi tarinanäyttö, IRL-kuvaus ja muut lisätiedot löytyvät Pinkin hoitajahausta, toinen näyttö sen päiväkirjasta ja tarkemmat kuvaukset musta täältä, jos kiinnostaa enemmän lueskella. Toivon nyt kuitenkin, että pärjään tälläisella haulla - ja meitsillä olisi ennen kaikkea mahdollisuuksia Cellen hoitajaksi. Uskon ja toivon, ettei tää päätös tullut kuitenkaan ihan puun takaa, onhan se kuitenkin huomattu ettei mulla ole ollut intoa tai motivaatiota kirjoittaa viikkoihin. Kiitokset ihanalle Mikille kun hyväksyit mut hevosesi hoitajaksi, kyllä mä Pinkkiä ihailen vielä jatkossakin, pääsin sitten Cellen hoitajaksi tai en. Tiedän, että ruuna inspiroi minua erikoisempana persoonana ja osasyynä myös tuntipollena, joten jatkossa kirjoittelisin huomattavasti aktiivisemmin ja osallistuisin heppasen kanssa Hallavan toimintaan, niin että pääsisin vielä enemmän sisään porukkaan. Nyt taidan kuitenkin stopata turhat jorinat ja vetäytyä taka-alalle odottamaan päätöstä (:

♡: Becca
Takaisin alkuun Siirry alas
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 24

Tammikuun hoitajahaku Empty
ViestiAihe: Vs: Tammikuun hoitajahaku   Tammikuun hoitajahaku EmptyKe 15 Tammi 2014, 10:32

Tällä kertaa valinnat meni näin, vaikka pitkään mietinkin Becan ja Auran välillä, kun toisella jo oli hoitsu...

Tinttu - Riona
Darli - Salli
Palle - Stina
Celle - Becca
Bee - Elin

Mutta siis Vanilla on vielä vapaana, ja ottaisin mielelläni hoitajakaartiini Auran tai Sarpun sitä lellimään. Ilmotelkaa jos innostuitte.
Ps. kohta tulee lisää hoitajahakuja kun saan ton miun yksityistallin valmiiksi, älkää olko surullisia (:


Hoitajaksi päässeet! Voitte käydä väsäämässä ittellenne kaapit tuonne Hahmojen elämää-alueen Hahmojen esittelyt-topicciin. (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Tammikuun hoitajahaku Empty
ViestiAihe: Vs: Tammikuun hoitajahaku   Tammikuun hoitajahaku Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Tammikuun hoitajahaku
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Hallava :: Hallava :: Hoitaja ja yksärihaut-
Siirry: