Tämä on virtuaalitalli
 
PääsivuHahmojen esittelyt #2 F2_by_alexhallava-d9pzam0KalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa
 

 Hahmojen esittelyt #2

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 24

Hahmojen esittelyt #2 Empty
ViestiAihe: Hahmojen esittelyt #2   Hahmojen esittelyt #2 EmptyKe 23 Heinä 2014, 23:22

Hallavassa kesästä 2014 eteenpäin puuhailleet hahmot

Aleksi
Hallavan omistaja


Aleksi on rempseä 28-vuotias rääväsuu, joka viihdyttää tallin väkeä vitseillään. Hänelle on tärkeää, että kaikki viihtyvät tallilla ja hevosilla on mahdollisimman hyvät oltavat. Ei nipota turhasta, mutta vaatii hoitajia tekemään kunnolla oman osuutensa ja ratsastajia yrittämään parhaansa.
Harrastaa ratsastusjousiammuntaa tammansa Halin kanssa. Koulutukseltaan ratsastuksen ohjaaja, mutta elätti itsensä taiteilijana ennen kuin tapasi Emmin.

Ihmissuhteet:
 

Ulkonäköä:
 
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Maikki
Hieno hevosihminen
Hieno hevosihminen
Maikki

Viestien lukumäärä : 732
Join date : 04.11.2013
Ikä : 17
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Asta

Hahmojen esittelyt #2 Empty
ViestiAihe: Vs: Hahmojen esittelyt #2   Hahmojen esittelyt #2 EmptyTo 24 Heinä 2014, 13:11

Hahmojen esittelyt #2 2vdlo2vMaikki on 13.v naisen alku joka omaa blondit hiukset sekä metsän vihreät silmät. Maikki on hyvin lyhyt eikä enempää kasva jäi vain 146cm ja no painokaan ei päätä huimaa, kukkakeppi. Maikki pukeutuu rennosti ja miten itse tykkää, aina pipo päässä. Maikki on hyvin itseppäinen likka, jota muiden mielipiteet eivät hetkauta. Maikki on ystävällinen, mutta saattaa välillä ajattelemuuttaan tiuskia.  Maikin luottamuksen pystyy pettämään helposti. Maikki haluaa kehittyä paljon, ja auttaa muita kehittymään. Maikin löytääkin usein tekemässä ilta/päivä/aamu talleja. Maikkiin on helppo tutustua ja neiti taitaakin pitää aika kovaa meteliä. Narua kuuluu maailman liikaakin, ja no sulkaa maistuu aina. Maikki on helposti lähestyttävä ihminen sekä kaikinpuolin iloinen persoona.

MAikin perheeseen kuuluu Maikin lisäksi viisi mukulaa, sekä hänen sijais vanhempansa Memmu ja Tino. Eläimiä lukuun ottamatta Yodel ja Streudel. Tallilla kuluu Maikin päivät, eikä koulukaan saa sujua huonosti sillä muuten Maikin aika tallilla vähenee. Maikki ei saa edes haaveilla kulkupelistä sillä Rasse kustantaa sen verran. Maikki omaa oman ylläpitoponin Rassen, jolla tarkoitus on valmeuntua ja kisata. Sitten on vielä ihana nallekarhu Asta joka on Maikin kultakimpale jota valvoo tarkasti  

Valma on Maikille oikea isosisko ja häneen luottaa sataprosenttisesti. Tämä henkilö on auttanut Maikkia uskomattomasti eteenpäin. Aleksi on Maikille täysi jumala, tarviiko sitä enempää sanoa.


Viimeinen muokkaaja, Maikki pvm To 23 Loka 2014, 18:04, muokattu 4 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Salla
Perus puurtaja
Perus puurtaja
Salla

Viestien lukumäärä : 252
Join date : 26.11.2013
Hevonen : Snezana

Hahmojen esittelyt #2 Empty
ViestiAihe: Vs: Hahmojen esittelyt #2   Hahmojen esittelyt #2 EmptyTo 24 Heinä 2014, 22:08

Salla Murtola

Omistaa Snezanan

Pähkinänkuoressa Salla on vähän mustasukkainenkin, ja toisinaan jopa pitkävihainen tyttö. Vanhasta tottumuksesta Sallan luonteenpiirteisiin kuuluuvat myös ylimielisyys ja nyrpeys, mutta pohjimmiltaan Salla on enemmänkin herkkä ja ujo. Ihan taaperosta asti on tytöllä ollut kauheita ystävyyspaineita, aina on pitänyt olla muille mieliksi ja ulkokuori täydellinen. Neljätoistavuotiaana tytöllä olin anoreksiakin, mutta kalliiden terapeutti-istuntojen avulla siitäkin lopulta selvittiin. Sallalla on ollut toisinaan lievää masennusta, ja huonoa itsetuntoa, sillä jos muu maailma ei pidä täydellisenä kuinka Salla itsekkään voisi?

Tytön ongelmat alkoivat ratketa kunnolla vasta siinä vaiheessa kun hän tutustui hevosiin. Alunperin vanhan jenginsä kautta hän tallille päätyi, ei minkään pitkään kyteneen heppahulluuden. Sallan aikomuksena oli vain kokeilla uutta, trendikästä harrastusta, mutta yllättäen harrastus veikin tytön mukanaan. Pieni perfektionistinkipinä kun tytössä asustaa, hän halusi kehittyä ratsastajana niin paljon, että kinusi vanhemmiltaan oman hevosen. Kunnon hevoskärpäsen purema Sallaan iski siinä vaiheessa kun tuo sai Snezanan, aiemmin koko juttu oli ollut vain ohimenevä innostus.

- Perheeseen kuuluvat äiti, isä, ja Snezana. Rikkaan perheen ainoana lapsena valitettavan hemmoteltu
- Aloitti ratsastuksen vuonna 2012, mutta saatuaan Snezanan, on kehittynyt todella paljon. Käy säännöllisesti valmennuksissa oppiakseen lisää.
- Vähän Hallavaan saapumisensa jälkeen yritti jättää piirit joissa aiemmin oli pyörinyt. Siitä syystä joutui entisten ystäviensä silmätikuksi, ja valitettavan kieroilun kohteeksi.


Viimeinen muokkaaja, Salla pvm Ti 29 Heinä 2014, 16:38, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Katri
Aloitteleva tallilainen
Aloitteleva tallilainen
Katri

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 26.07.2014
Hevonen : Bad Boy Pinocchio

Hahmojen esittelyt #2 Empty
ViestiAihe: Vs: Hahmojen esittelyt #2   Hahmojen esittelyt #2 EmptyLa 26 Heinä 2014, 21:37

Katri Rautavuori

Katri on 16-vuotias rävättä punapää, joka omistaa arabiruunan nimeltä Pinokkio. Katri omistaa siis punertavat hieman käkkärät hiukset, jotka yleensä ovat auki ja sotkuiset. Tämä punapää on luonteeltaan todella räväkkä ja yleisesti ottaen häneen on todella helppo tutustua. Katri on kenttäratsastaja, mutta Pinokkion kanssa keskitytään vielä koulu- sekä esteratsastukseen ihan rauhassa ennenkuin maastoesteille ryhdytään. Katri on ratsastajana todella rauhallinen ja päättäväinen, eikä helpolla periksi anna. Hän hioo asiaa niin kauan että saa sen onnistumaan ja eteenkin jos Pinokkiolla on huono päivä, saattaa parivaljakko pyöriä kentällä varsin pitkän aikaa. Katri huolehtii hevosestaa todella tarkasti ja
pitää aina huolen siitä että eläimellä on kaikki hyvin.

Katri on harrastanut hevosia ihan pikkutytöstä asti, eikä ole vielä pitkiin aikoihin lopettamassa. Ennen Pinokkiota tyttö omisti jääräpäisen ratsuponin jonka kanssa hän kilpaili kenttäratsastuskessa ja esteillä. Kuitenkin poni jäi tytölle hieman pieneksi, joten sitten saapui Puolasta komea arabiori, joka kuitenkin jouduttiin ruunaamaan erittäin vahvojen orimaisten piirteiden takia. 

Katrin perheeseen kuuluu jääräpäinen ja hieman myrtsi isä, joka kuitenkin kuskaa tytärtään kilpailuihin ja tallille ahkerasti. Lisäksi Katrilla on 10vuotias pikkusisko, joka on todellinen "Pinokkio-fani" vaikkei saakkaan ruunaa käsitellä tai hoitaa. Katrin pikkusisko Meri omistaa samallaiset punaiset kikkurat kuin isosiskollaankin on. Lisäksi perheellä on kolme jackrusselin terrieriä. Katrin äiti on jättänyt perheensä Katrin ollessa 5-vuotias, eikä tästä naisesta ole sen jälkeen kuulunut kerrassaan mitään. 
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Inka
Hieno hevosihminen
Hieno hevosihminen
Inka

Viestien lukumäärä : 908
Join date : 24.11.2013
Ikä : 22
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Rana♥

Hahmojen esittelyt #2 Empty
ViestiAihe: Hahmojen esittelyt: Inka   Hahmojen esittelyt #2 EmptyLa 26 Heinä 2014, 22:27

Hahmojen esittelyt #2 125rifk

Hevoset tarjoavat meille siivet, jotka meiltä puuttuvat. Minulle hevonen ja vapaus merktsevät samaa asiaa.
Inka on walesilaissyntyinen 17-vuotias nuori, jolla on ollut elämässään paljon hankaluuksia. Kokemuksella voi sanoa, että Inkan lapsuus ei ole ollut yksi kauneimmista, eikä oikeastaan nuoruus muutenkaan. Inka oli sairastunut mielenterveyden sairauteen jossa hän oli epätavallisen ujo, syrjäänvetäytyväinen eikä luottanut mihinkään tai kehenkään [Paitsi tammaansa Ranaan, joka hän sai mukaansa muuttaessaan Suomeen]. Hallavassa aikansa oltuaan Inkasta tuli kuitenkin reilusti sosiaalisempi, neito alkoi kehittämään itsevarmuuttaan ja lopulta myös virallisesti parantui mielenterveyshäiriöstään.
Inkasta kuitenkin huomaa synkän menneisyyden: tyttö on edelleenkin varovainen, ujo ja hänen on vaikea uskoutua kenellekkään. Hallavalaiset taitavatkin olla hänen ainoita ystäviään, ja kun rakas hevosystäväkin löytyy tallilta, viettää Inka siellä kaiken vapaa-aikansa. Inka on yhä pelkuri: tyttö pelkää ukkosta, murhaajia, kovia ääniä, pimeää, myrkkyjä, erityisen kuumia asioita [kuten saunan kiuas] sekä luonnonkatastrofeja. Ja tämäkin on vasta listan alku. Inka ujostelee paljasta pintaa, mutta kulkee silti urheasti muodin mukana ja suostuu käyttämään bikinejä rannalla. Okei, tyttö on yhä aika yliherkkä takaiskuille, eli jos tuota huomautetaan ikävään sävyyn jostakin asiasta niin sitten ei häntä ehkä saa puhumaan päivään tai pariin. Inka on ehdoton terveellisen elämäntyylin kannattaja: neiti on absolutisti, jollakin tasolla kasvinsyöjä [vain tietyt liharuoat ja kala menevät, eivät kuitenkaan kanat, punainen liha tms.] ja pyrkii käyttämään kotimaisia luomutuotteita, mitä ikinä tekeekin. Inkalla ei ole virallisesti missään uskonnossa, vaan hänellä on hieman omanlaisensa, eka osittain panteistinen kuvansa maailmankaikkeudesta.

Inka on oikeastaan aika pitkä. Okei, 160 senttiä ja rapiat päälle, se ei ole erityisen pitkä. Tyttö on hoikka eikä paina oikeastaan melkein mitään. Inkalla kun on geeneissä sellainen "vika", että vaikka hän söisi hyvin ja lisäksi herkuttelisi niin painoa ei alkaisi kertymään helposti. Inkalla on vaaleat hiukset, joidet latvat hän dippaa vaaleanpunaisiksi. Hiukset ylttävät aina laihalle yläselälle. Inkan iho on hieman vaaleampaa kuin tavallisesti suomalaisilla, eikä oikein taida ruskettua vaan ennemmin palaa auringossa. Kasvoilla lepää suurehkot metsänvihreät silmät joissa pitkät silmäripset. Vieno hymy lepää huulilla joissa on korkeintaan vähän vaaleanpunaista huulikiiltoa ja sitten neidillä on hyppyrinenä. Kulmakarvat ovat tummat, sillä Inkan oikea hiustenväri on suklaanruskea. Kasvojen muodot ovat sulavia mutta leuka onkin hieman terävähkömpi. Inka tekeytyy aina vähän pienemmäksi kuin on, vaikka ryhti onkin hyvä.

Inkalla on kolme lemmikkiä: tallilla tytön kanssa pyörivä espanjanvesikoira-pölyhuiska Emma, luonteeltaan kultainen ja energinen ruskea pörröpää, jolla on valkea laikku rinnassa ja sinertävät silmät. Toinen hänen elikoistaan on Sissi, quarterhevostamma jonka selässä Inka aikoo kohdata tähänastisen ratsastusuransa vaativimmat radat. Kirjava asuukin Hallavassa. Rana, ennen erittäin tuliluontoinen tamma ja nykyään ehkä hieman rauhoittunut jos on, on Inkan 'lapsuudenystävä' ja kallein aarre. Tällä hetkellä Rana on kuitenkin laitumilla nauttimassa välivuodesta Inkan keskittyessä Sissiin, ja tamma muuttaa mahdollisesti ylläpitoon eräälle toiselle henkilölle.

Inkan menneisyyttä:
 

Inkan suhdekuviot:
 


Viimeinen muokkaaja, Inka pvm Ma 08 Syys 2014, 19:42, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nathaniel
Juuri saapunut
Juuri saapunut
Nathaniel

Viestien lukumäärä : 18
Join date : 27.07.2014

Hahmojen esittelyt #2 Empty
ViestiAihe: Vs: Hahmojen esittelyt #2   Hahmojen esittelyt #2 EmptyMa 28 Heinä 2014, 15:04Hevonen: Darcy

Nathaniel, tutummin Nate tai Nathan, on 18-vuotias pojankloppi joka tulee tosiuskovaisesta perheestä. Siksipä tämän nimeksi annettiinkin "jumalan lahja". Teini-ikäisenä Nate alkoi pikkuhiljaa vieroksua kristillistä kasvatustaan ja kapinoida vanhempiaan vastaan. Poika omaksui jengiläisten kirosanoja tihkuvan puhetyylin, hän tatuoi selkäänsä jättimäiset mustat langenneen enkelin siivet, otti monia lävistyksiä ja eksyi muutenkin huonoille poluille näpistelyjen ja alkoholin maailmaan.
Onneksi poika kuitenkin rauhoittui aikuistuessaan ja jätti laittomuudet, mutta kapinaluonne ja vanhempien vastustaminen jäi. Pisimmälle vanhempien ärsyttämisessä Nate meni täyttäessään 17, kun tämä "tuli kaapista ulos" ja kertoi vanhemmilleen olevansa homo. Täysin paikkaansa tämä ei kuitenkaan pidä, sillä vaikka Nate pitääkin itseään bi-seksuaalisena on hän selkeästi enemmän kiinnostunut tytöistä kuin pojista. Homon esittäminen nyt vain sattui silloin tuntumaan parhaalta tavalta ärsyttää vanhempia ja se tavallaan jäi. Jotkun pojan luonteenpiirteistä kun stereotypioiden mukaan viittaisivat vähän siihen suuntaan.
Nate on hyvin tarkka hiuksistaan, vaikka pitääkin niitä usein huolettoman näköisesti. Hiusten leikkausta ja väriä hän vaihtaa tiuhaan - riippuen aina siitä millainen fiilis on. Nathanin lempivaatteisiin kuuluvat avonaiset löysät hihattomat paidat ja melko kapealahkeiset mustat farkut, jotka tosin ovat kesäisin polven yläpuolelta lyhyiksi revityt.
Ulkonäöltään Nate on melko 'hintelä', sellainen laiha ja jäntevä, mutta lihastakin löytyy ahkeran seinäkiipely harrastuksen takia. Hän on 182 cm pitkä ja silmät ovat kullanruskeat.

Luonteeltaan poika on melko tuuliviirimäinen, vaihtaa mielipidettään ja kiinnostuksensa kohdetta jatkuvasti, on aina menossa jonnekkin ja saa päähänsä milloin minkäkinlaisia huonoja ideoita. Pojan moraali ei ole kovin korkea (vaikkakin eläinten huonosti kohtelua ei hyväksy) eikä yleisesti ottaen välitä ihmisistä hirveästi. Syntymäpäivät unohtuvat ja väärät asiat tulee möläyteltyä väärään aikaan. Koulussa poika tunnetaan melkoisena naistenmiehenä ja playerinä, mutta se on pelkkää ulkokuorta. Johonkuhun ystävystyttyään Nate on mitä mukavinta ja rennointa seuraa, joka ei petä luottamusta.

Harrastaa edellä mainitun seinäkiipeilyn lisäksi maastopyöräilyä ja piirtämistä. Lempi työvälineenä toimii hiili, mutta myös lyijykynä ja mustat tussit sopivat käteen. Luonnostelee usein hevosia, lintuja tai erilaisia tatuointeja, joita poika pääsee toteuttamaan viikonlopputöissään tatuointistudiolla.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vierailija
VierailijaHahmojen esittelyt #2 Empty
ViestiAihe: Vs: Hahmojen esittelyt #2   Hahmojen esittelyt #2 EmptyLa 02 Elo 2014, 20:20

Hahmojen esittelyt #2 Seera_by_kastanjak-d7tdigx
Takaisin alkuun Siirry alas
Eveliina
Juuri saapunut
Juuri saapunut


Viestien lukumäärä : 4
Join date : 02.08.2014
Ikä : 20
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Tinttu

Hahmojen esittelyt #2 Empty
ViestiAihe: Vs: Hahmojen esittelyt #2   Hahmojen esittelyt #2 EmptyLa 02 Elo 2014, 23:35

Moi! Olen Eveliina Tiilikainen ja olen 14-vuotias. Asun tylsien vanhempien kanssa täällä kotona. Vihaan vanhempia, koska he eivät tykkää eläimistä, kun toisinaan minä rakastan niitä ja varsinkin hevosia! Sain monesti kotiarestia kun kinastelimme siitä saanko hevosen vai en, äiti yleensä voitti... Mutta kun kinastelimme miljoonia kertoja niin äiti hyväksyi sen, että saisin oman hoito hevosen/ponin! Olin aivan innoissani siitä!
Asuin Mummin luona 2 vuotta koska vanpempani tekeivät silloin paljon töitä aikaisesta aamusta myöhään iltaan. Silloin mummini maksoi minulle joka viikkoiset ratsastuskoulu tunnit. Ja nyt koitankin hakea Tintun hoitajaksi. Se olisi super kivaa toteuttaa unelmani!
Ja kun näin Hallava tallin silmäni loistivat kun aurinko! Olen yleensä aika iloinen ja hymyilevä, mutta mieleni voi vaihtua aika nopeasti. Täällä Hallava tallissa minun mielestä kaikki ihmiset vaikuttavat todella kivoilta ja ystävällisiltä! Siksi valitsinkin Hallava tallin.
Minulla on vaaleat hiukset ja vaalean turkoosit latvat ja tykkään pinkistä! Minulla on pitkät hiukset ja siniset silmät. Pisamia tai muuta tummentumia ei ole kasvoissani.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vierailija
VierailijaHahmojen esittelyt #2 Empty
ViestiAihe: Vs: Hahmojen esittelyt #2   Hahmojen esittelyt #2 EmptyKe 06 Elo 2014, 21:30

Hahmojen esittelyt #2 J0iNy

Jos yhdessä tallipihan puista istuu tyttö punaisine luonnonkiharoineen hahmottelemassa piirrosta lyijykynällä luonnoslehtiöönsä, tai vaihtoehtoisesti jos sama henkilö kiroilee sujuvasti englanniksi terävällä brittiaksentillaan mustankirjavan ponin livahtaessa karkuun kolmannen kerran saman iltapäivänä, kyseessä on takuuvarmasti Chelsea. 16-vuotias lukiolaistyttö on kaukana perinteisestä brittiläisen hienostuneen ja arvokkaan naisen stereotypiasta, vaikka onkin syntynyt ja viettänyt varhaislapsuutensa Etelä-Yorkshiren Doncasterissa. Suomi ja Pronssijoki astuivat Chelsean elämään, kun tuon äiti kuoli syöpään tytön ollessa kuuden ikävuoden paikkeilla. Ceen isä surun murtamana halusi eroon kaikesta, joka muistutti häntä vaimostaan - myös siis kotimaastaan. Ja kuten arvata saattaa, isä sai alansa töitä Suomesta, eikä aikaakaan, kun kaksikko jo teki kotiaan kerrostalokolmioon aivan Pronssijoen keskustan kupeeseen. Kielimuuri oli aluksi ongelma, mutta etenkin Chelsea oppi nopeasti ja puhuu tätä nykyä englannin lisäksi myös suhteellisen sujuvaa suomea - tai finglishiä.

Chelsea on todellinen haaveilijaluonne ja romantikko, joka ihastuu sekunnissa - aina niihin vääriin ihmisiin - muttei ole vielä luopunut sielunkumppanin löytämisen toivosta. Tyttö on ujohko uusia tuttavuuksia kohtaan, eikä tykkää kovasti puhua omista asioistaan. Ongelmistaan hän yleensä vaikenee täysin ja kulkee vaikeimpinakin aikoina hymyssä suin, onhan kaikki aina "ihan okei". Chelsea on huippulojaali ja empaattinen ystävä, joka laittaa poikkeuksetta muut itsensä edelle. Vaikka tytskä on sosiaalinen, ei seurallisuus ole huipussaan, eli tuo tarvitsee myös paljon omaa aikaa vain haaveillakseen tulevaisuudesta, katsellakseen maailmaa hetken (tai kaksi) vaaleanpunaisten lasien läpi. Chelsea ei suutu helposti tai ole pitkävihanen (Mincaan kylläkin menee hermo aina ajoittain), mutta provosoituu kunnolla, jos hänen kanssaan alkaa väittelemään jostain asiasta - lisäksi Chelsea haluaa aina sanoa viimeisen sanan. Ärsyyntyessään kunnolla tyttö ei kirosanoja säästele, tosin lausuu ne hammasta purren ja aina englanniksi.
Chelsea pelkää yli kaiken korkeita ja ahtaita paikkoja, käärmeitä, ja niin tyhmältä kuin se kuulostaakin - lihomista. Terveelliset elämäntavat ovat siis noudatuksessa, joskus vähän liiaksikin. Chelsea lenkkeilee ahkerasti ja noudattaa kasvisruokavaliota tunnollisesti - eikä herkuttele kuin suklaalla, jota tarvitsee sydänsuruihinsa - ja paljon.

Punapää on periaatteessa touhunnut hevosten kanssa pienestä pitäen, sillä pikkulapsiaikoina Chelsea roikkui äitinsä mukana tallilla lähes joka päivä. Suomeen muuton yhteydessä harrastus jäi tauolle - ellei yhtä muutaman vuoden takaista vuokraponia lasketa - aina siihen asti, kun Chelsea löysi Hallavan. Aluksi tuo sai hoidettavakseen Bee-ruunan, mutta vaihtoi elokuussa 2014 astetta pienempään karvaooppelimalliin aloittaessaan shettistamma Mincan kiillotuksen. Tasoltaan Chelsea on helpon B:n ja 80cm paikkeilla - sanoo tosin olevansa ehdottomasti enemmän estepuolen ihmisiä.

Ulkonäkö ja pukeutuminen:
 
Takaisin alkuun Siirry alas
Valma
Hallavan ylpeydenaihe
Hallavan ylpeydenaihe
Valma

Viestien lukumäärä : 3544
Join date : 09.11.2013
Ikä : 20
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Dunja

Hahmojen esittelyt #2 Empty
ViestiAihe: Vs: Hahmojen esittelyt #2   Hahmojen esittelyt #2 EmptyMa 20 Loka 2014, 15:02


Merkit: Hahmojen esittelyt #2 MydgHahmojen esittelyt #2 Joulu10Hahmojen esittelyt #2 Hoito110Hahmojen esittelyt #2 Helppo10
Ratsastustunnit: He:C : 6/5; Sussun valmennus; Aleksin valmennus

ValmaHahmojen esittelyt #2 11-0

Hoitohevonen: Dunja
Valma on parilla sanalla sanoen ihan tavallinen ja vähän ujo 15-vuotias tyttönen - käytännöllinen ja sivistynyt kodinhengetär, joka ei omaa suurempia liikunnallisia tai taiteellisia lahjoja, vaan viihtyy tallilla hevosten ja kivojen kavereiden seurassa. Itseään nuoremmille Valma on lempeä ja järkevä isosiskohahmo. Valma rakastaa mummoilua: neulomista, pullien leipomista, lukulasien käyttämistä, hiusten laittamista kiinni virkkuukoukuilla... Valma on myös toivottoman haaveellinen romantikko, jolla on silloin tällöin pieniä ongelmia itsetuntonsa kanssa.
Hevosten kanssa Valma on melko arka, vaikka hänen tasonsa onkin helppo A. Moni asia kuitenkin on ratsastuksessa Valmalle liian jännittävää, muun muassa esteet ja laukkaaminen isoilla hevosilla. Valma tykkää ratsastaa poneilla ja rauhallisessa tempossa, eikä hän ole kovin kunnianhimoinen.
Tallilla Valman löytää useimmiten lellimästä hoitoponiaan Dunjaa, neulomasta tallituvasta tai puhumasta syvällisiä poikaystävänsä Mikin kanssa.


Valma mielipiteita tallilaisista:
Aleksi - Paras ratsastuksenope ikinä, täydellisen sopiva siihen hommaan. Luottoihminen.
Maikki - Pirteä pikkusiskohahmo, jota jaksaa kantaa repparissa. Valman suojeluvaisto on herännyt Maikkia kohtaan.
Topias - Mukava, reilu ja hauska poika, jonka kanssa Valma tulee hyvin toimeen. Valma oli aluksi ihastunut Topiakseen.
Mikki - Poika, joka saa Valman sydämen takomaan hullun lailla. Mikki on joka tavalla täydellinen ja paras.
Salla - Valma kunnioittaa syvästi Sallaa, koska tämä on taitava, kaunis ja hyvä ratsastamaan. Toisaalta Valma on hiukan arka Sallaa kohtaan, koska Sallakin oli aikanaan ihastunut Mikkiin.
Inka - Ihana, sympaattinen, ymmärtäväinen, empaattinen. Valma arvostaa Inkaa paljon, vaikka he eivät olekaan paljon tekemisissä yhdessä. Tunnusteleva ystävyys.

Ulkonäkö:
- porkkananoranssit, melko pitkät hiukset, jotka on pään päällä nutturalla virkkuukoukkujen avulla
- harmaat silmät
- pyöreä turpavärkki
- iho aika kalpea, luomi vasemman silmän alla, nenällä parit pisamat
- ei hattua, mutta raidallinen villapaita
- liian pitkä:)
- ja vartalontyyppi kai kohtalaisen normaali
Valma tykkää pukeutua maanläheisen värisiin tennareihin, farkkuihin ja neuleisiin/huppareihin. Hiustenvärin vuoksi ei suosi kirkasvärisiä vaatteita. Vilukissa, joten talvella käyttää suosiolla ainakin tallilla toppahousuja ja kaulaliinaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Hahmojen esittelyt #2 Empty
ViestiAihe: Vs: Hahmojen esittelyt #2   Hahmojen esittelyt #2 Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hahmojen esittelyt #2
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Hallava :: Hahmojen elämää-
Siirry: