Hallava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Tämä on virtuaalitalli
 
PääsivuHoitajahaku kevät 2015 F2_by_alexhallava-d9pzam0HakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Hoitajahaku kevät 2015

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Valma
Hallavan ylpeydenaihe
Hallavan ylpeydenaihe
Valma

Viestien lukumäärä : 3544
Join date : 09.11.2013
Ikä : 22
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Dunja

Hoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyPe 13 Maalis 2015, 14:20

Hoitajahaku sulkeutuu 8.6, eli Beelle ehtii hakea vielä parin päivän ajan.

Kevät on tullut, ja yritämme nyt herätellä tallin talvihorroksesta. Hallava hakee uusia, innokkaita hoitajia! Jos olet kiinnostunut pestistä, kirjoita hakemus, jossa ilmenevät seuraavat asiat:
- Esittele virtuaalisinäsi. Kerro ikä, luonnetta ja kenties hiukan ulkonäköä.
- Mitä hevosta haluat hoitaa? Jos tulee hoitajaryntäys, kannattaa esittää parikin toivetta. Miksi juuri kyseinen heppa?
- Miksi juuri Hallava?
- Jos haluat, voit liittää hakemukseesi kirjoitus- tai kuvanäyttöä. Se ei kuitenkaan ole pakollinen.
- Miksi juuri sinut pitäisi valita?
- Asennetta peliin!!! Romaania ei tarvitse kirjoittaa, tärkeintä on että virtuaalisinäsi luonto välittyy hakemuksesta.

Pidäthän silmällä hoitajaa hakevien hevosten listaa, sillä siihen voi tulla muutoksia. Jos vanhana hoitajana haluat hoitoheppasi takaisin, ilmoita tähän topiciin se ja poissaolosi syy.

Hoitajaa hakevat:
Darli
Darli on peruskiltti ja kokenut poni. Suloinen newforest-ruuna ei tarvitse kokenutta hoitajaa, sen kanssa pärjäävät pienemmätkin.


Bee
Bee on arka ja herkkä connemararuuna. Kaunis palomino tarvitsee hoitajakseen osaavan ja varman henkilön.

Klikki
Klikki on veikeännäköinen, osaava tuntiponi, joka kärsii ajoittain laiskuudesta. Sekään ei tarvitse kokenutta hoitajaa, mutta sitäkin päättäväisemmän.

Kyyhky
Kyyhky on erittäin vilkas ja pirteä suomenhevostamma, jolla tuntuu aina olevan kiire. Kyyhkyn hoitajalta vaaditaan ennen kaikkea loputonta huumorintajua.

Darcy
Darcy on tallin huomionkipein hevonen. Kaunis ja herkkä puoliverinen tarvitsee rauhallisen ja vakaan hoitajan, joka on valmis jakelemaan reilusti rapsutuksia.

Nikita
Nikita on upea, elegantti puoliverinen, joka toisinaan tekee numeron meidän ihmisten mielestä kummallisista asioista. Kaunis kimotamma tarvitsee itsevarman, mutta kuitenkin lempeän hoitajan.


Asta
Asta on kiltti, mutta itsepäinen pieni shettistamma. Tällä hetkellä Astalla on vieroittamaton varsa, Bambo, ja Astan hoitaja pääsisi vieroitukseen saakka hoitamaan myös sitä.


Ihanaa kevättä kaikille!
- Hallavan porukka


_____________________________________________

Valitut hoitajat:
Darli - Megan
Bee -
Klikki - Vera
Kyyhky - Vili
Darcy - Andreas
Nikita - Eevi-Sofia
Asta - Runo


Viimeinen muokkaaja, Valma pvm La 06 Kesä 2015, 14:38, muokattu 18 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaHoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyPe 13 Maalis 2015, 14:46

1. Esittele virtuaalisinäsi. Kerro ikä, luonnetta ja kenties hiukan ulkonäköä. Clara on hiljainen ja vaatimaton tyttö. Niin sanotusti mitään sanomaton. Clara ei ikinä ole huomion keskipisteenä paitsi silloin kun joku "vahingossa" tönäisee hänet kuralätäkköön ja kaikki paikalla olijat nauravat katketakseen. Tyttö ei muutenkaan pidä huomiosta ja kammoaa suuria määriä uusia ihmisiä. Clara on silti herttainen ja ahkera opiskelia suurine silmineen ja kauniine hiuksineen jotka yleensä roikkuvat kauniisti auki tai ovat huolitellulla nutturalla. Ystäviä ei hänellä kauhiasti ole mutta kiusaajia, kyllä löytyy. Vaikka Clara onkin aluksi arka, hyvän ystävän löytäessään hänestä kuoriutuu iloinen ja pirteä tyttö.
2. Mitä hevosta haluat hoitaa? Jos tulee hoitajaryntäys, kannattaa esittää parikin toivetta. Miksi juuri kyseinen heppa? Ensimmäinen hevonen joka nousi päällimmäisenä mieleen oli Bee. Bee on syrjäänvetäytyvä ja herkkä kuten myös Clara. Joten uskon että heillä olisi jotakin yhteistä ja pääsisivät helposti yhteisymmärrykseen. Kyyhkyn uskoisin olevan Claralle sellainen päivänpiristäjä joka saisi hänet aina hyvälle tuulelle. Kyyhky sopisi myös hyvin Claran taitoihin. Oikeastaan kaikki vaihtoehdot kuulostavat lupaavilta mutta Kyyhky ja Bee viehättivät silmää kaikkein eniten.
3. Miksi juuri Hallava? Miksi Hallava? Hieno porukka, kauniit maisemat, huumoria ja hyvää yhteishenkeä. Eikö se jo riitä perusteiksi? Kuka muka ei haluaisi parhaaseen vaihtoehtoon? Oikeastaan olen stalkkeroinut tallia tässä hetken aikaa, ja en voi sanoa muuta kuin tahdon!
4. Jos haluat, voit liittää hakemukseesi kirjoitus- tai kuvanäyttöä. Se ei kuitenkaan ole pakollinen. Tulee toivottavasti pian. Käyn raapustamassa onenoteen ettei häviä tästä samantien
5. Miksi juuri sinut pitäisi valita? Ei ole oikeastaan mitään tiettyä perusteltua syytä mutta uskon että sopisin joukkoon ihan mallikkaasti. Alkuhuumassa nyt saatan kirjoitella nyt miten sattuu noita tarinoita mutta kun meno vähän tasaantuu niin uskon että tarinoita tulee noin neljä kuukaudessa mutta ne ovat sitten pitkiä! Pyörin usein muuten foorumilla ja osallistun tapahtumiin yms..

Tässä nämä taisivat sitten olla. Nämä minun perustelut ja selitykset ja muut. Ja onnea muillekkin hakijoille!! ~ Clara


Kiitos hakemuksesta! Gurumme Max varmaan tekee hoitajavalintoja koskevat päätökset:)
- Valma
Takaisin alkuun Siirry alas
tsuukiko
Aloitteleva tallilainen
Aloitteleva tallilainen
tsuukiko

Viestien lukumäärä : 61
Join date : 15.03.2015
Paikkakunta : Pronssijoki

Hoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptySu 15 Maalis 2015, 13:13

- Esittele virtuaalisinäsi. Kerro ikä, luonnetta ja kenties hiukan ulkonäköä.
Andreas Jaeger, tutuille Andreas tai keksitty lempinimi, on viidentoista ikävuoden paikkeilla pyörivä poika, joka täyttää 16 ikävuotta 20.08.
Andreas omistaa vaaleat, niskaan yltävät scenetyyliset hiukset, ja tropiikinvihreät (=voivat näyttää valaistuksesta riippuen vihreiltä, sinisiltä.. vähän kuin karibianmeri) silmät kera pojan mielestä ärsyttävän pitkien ripsien. Pituutta löytyy 170cm, ja omistaa lihaksikkaat käsivarret ja kehon.
Pojan yleisilme on tylsähkö, eikä tämä hymyile mitenkään säteilevästi. Luonteeltaan on vähän laiska ja hidasliikkeinen, eikä puhu paljoa. Tekee tasan tarkkaan sen mitä pitääkin, ja täysin omalla tahdillaan. Hyvin määrätietoinen, ja ärsyyntyy jos ollaan kokoajan hoputtamassa tai riehumassa ympärillä. Ei yleensä lipsu säännöistä. Andreas on vähän epäsosiaalinen välillä, tykkää vain istuskella hevosen karsinassa mietiskelemässä ja harjailemassa. Ottaa mielellään ohjeita ja käskyjä vastaan. On pojalla toki se huumorintajuinen puolensakin. Kun vähän päästään alkuun, Andreas heittää läppää päästä päähän - niin pervoa kuin vähän asiallistakin.
Andreas on oikea valvomisen mestari - pysyy yleensä arkenakin hereillä lähestulkoon kolmeen vahtaamassa animea, piirtelemässä tai muuten vain hilluu ja lanittaa koneella. Jäbän keho on jo tottunut siihen, minkä vuoksi silmäpussit eivät ole enää niinkään suuret. Poika ei oikein perusta pitkään nukkumisesta saatika aikaisista nukkumaanmenoajoista.
Andreas asuu vähän matkan päästä Hallavasta, ja kulkee pyörällä. Teinipojan perheeseen kuuluvat isä, äiti ja 14vuotias pikkusisko Angelica, joka käy toisella tallilla ja omistaa suuret unelmat GP-esteradoista. Eikä unohdeta perheen saksanpaimenkoiranarttua, Cira nimeltään. Cira tykkää hellimisestä ja pysyy hyvin aisoissa, vaikka onkin lähes pienen ponin kokoinen, 80cm.
Jaegerin perhe on kotoisin Saksasta, ja muuttivat sieltä Suomeen viitisen vuotta sitten, joten saksalainen aksentti on ja pysyy Andreaksen puhetyylissä. Osaa sujuvasti suomea, mutta pitäähän sitä välillä vaikka kirota saksaksi..
Andreas ei ajattele tyttöjä siinä mielessä, vaan on poikiin päin. Ei mikään ahkera ihastuja, joka tykästyy jokaiseen vastaankävelevään jätkään.
Andreas ei ole kovin kokenut ratsastaja, mutta oppii kokoajan.

- Mitä hevosta haluat hoitaa? Jos tulee hoitajaryntäys, kannattaa esittää parikin toivetta. Miksi juuri kyseinen heppa?
Darcy on ollut Andreaksen sihdissä melkein alusta asti. Kun käväisi kerran aikaisin aamulla lenkillä ja poikkesi Hallavan pihassa, ehti vilaukselta nähdä kuinka joku tallityttö helli Darcya. Andreas käveli sisälle talliin ja meni juttusille tytön kanssa, silitellen ja tehden samalla pientä tuttavuutta tamman kanssa. Eihän se mitenkään täydellisesti sujunut kun heppa oli vähän arka, mutta Andreas tykkäsi ja nyt sitten huomasi heposen olevan vapaana, joten mikä estäisi kokeilemasta?
Lisäksi Darcy sopii Andreakselle kuin nenä päähän pituutensa ansiosta, ja kumpikin tykkäävät hellimisestä. Andreaksella ei ole tähtäimessä kisakentät, vaan mukava rauhanvietto ja ns. sunnuntairatsastelu. Toki Andreas saattaa silloin tällöin jotain koulukiemuroita yrittää vääntää taikka harjoitella esteillä.

- Miksi juuri Hallava?
Hallava näytti Andreaksesta mukavalta paikalta, jonne on helppo soluttautua ja jossa ei ole nenäkkäitä lissuja hyppimässä nenille. Kotoisat maalaistallit rauhallisella menolla ovat aina vetäneet poikaa puoleensa. Talliporukkakin näyttää kivemmalta kuin 'siellä siskon kunnianhimosessa huipputallissa', jossa kaikki ovat niin virallisia. Kävipä jätkä kerran stalkkaamassa 'salaa' Hallavan maastotkin öisellä kävelylenkillään 8D

- Jos haluat, voit liittää hakemukseesi kirjoitus- tai kuvanäyttöä. Se ei kuitenkaan ole pakollinen.
Älypuhelimen herätys pärähtää soimaan ja nostan pääni silmät ristissä tyynystä sammuttaen herätyksen. Kello on seittemän.. Ainiijoo, hemmetti. Tänäänhän on kouluu. Heitän peiton sängyn päähän ja nousen istumaan hieroen rähmät silmistä ja venyttelen samalla. "Huaah.." äännhdän hiljaa ja silmäilen hämärähköä huonettani. Oho, kone jäi päälle. Pitää äkkiä sammuttaa se ettei porukat näe. Kävelen verkkaisesti tietokoneelle ja sammutan vempeleen, avaten sitten sälekaihtimen. Aurinko hyökkää päin silmiä. "Mikä Attack On Silmät tää on?" ärähdän itsekseni ja käännyn selättäin valoa kohti. Mein gott. Tuntuu kuin oisin sokaistunut tai jotain. Tuhahtaen kävelen peilille ja tuijotan hetken kuvajaista, alkaen sitten säätämään hiusten kanssa. Ne muistuttaa just nyt enemmän linnunpesää kuin hiuksia. Harjaamisen jälkeen vaihdan kouluvaatteet päälle, kokoan repun ja tallustan keittiöön. Jaaha, Angelicalla oli kasiaamu. Hyvä. Cira hölkkää kerjäämään syltävää, ja hymyillen pienesti kumarrun alas ja silitän tyttökoiraa. "Huomenta, tytsy" tervehdän tätä hiljaisella äänensävyllä, ennenkuin kohottaudun pystyyn ja alan tehdä voileipiä. Millanenkohan päivä tästäkin tulee... Onneks on sentään kevät. Onkohan iskä tuonu naftaa crossiin? Pitää seki tsekata pian.. Tuijottelen ikkunasta ulos samalla kun syön leipää ajatukset liidellen Attack On Titanin toisessa tuotantokaudessa.

- Miksi juuri sinut pitäisi valita?
Koska olen Andreas 8D okei, ei tuota.
Koska poikaseni tykkää ilmapiiristä, hevosista, ihmisistä, ulkoasusta, kaikesta. Ja etenkin Darcysta, hah. Muutenkin rakas otakupojuni tarvitsisi ihmis- ja hevossuhteita elämäänsä. Ennenkaikkea toimintaa, cuz he had a lonely days now. 8(
//korjailin kirjoitusvirheitä//

Kiitos hakemuksesta! Kuten Clarankin viestissä sanoin, odotamme gurumme Maxin/Aleksin päätöstä:)
- Valma
Takaisin alkuun Siirry alas
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 25

Hoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyMa 16 Maalis 2015, 22:22

Pääsette molemmat hoitajiksi! Claralle Bee ja Andreakselle Darcy (:

(sori oon kuollu ja siks näin epämääränen tervetulotoivotus, rankka päivä koulussa..)
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaHoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Klikin hoitajaksi   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyLa 25 Huhti 2015, 13:41

Hellurei!


Ihastuin täysin Hallavaan ja olihan sitä pakko sitten tulla pyytelemään hoitohevosta! Vastaillaampa tässä heti alkuun, että miksi valitsin juuri Hallavan. Hallava vaikuttaa niin persoonalliselta ja lämminhenkiseltä paikalta, että viihtyisin täällä varmasti pitkäänkin. Ylläpidolla on kokoajan humoristisuutta matkassa eikä kaikkea oteta haudanvakavasti. Juuri minunlaiseni paikka - rento, aktiivinen ja lämminhenkinen! Tietysti tallilla pitää olla myös toimintaa, Hallavassa toimintaa näyttää olevan hyvissä määrin. Hallavaa voisi kyllä kehua enemmänkin, mutta ehkäpä saitte tästä pääpointin esiin (:

Seuraavaksi voisin kertoa, ketä ihanaa karvaturpaa haluan alkaa puunaamaan. Painottelin kaikkien kolmen vapaana olevan hoitohevosen välillä, mutta ehdottomasti eniten sävähdytti tuo hullunkurinen poninkuvatus ("poninkuvatus" ei kyllä kamalan imarteleva sana ole, heh) - Klikki! Klikin ulkonäkö pisti hymyilemään, samoin kuin luonne. Uskon että Klikki on minulle juuri se oikea poni, koska molemmilla on loputon huumorintaju sekä oma tahto. Jos Klikki tahtoo laiskotella, minä kyllä pistän siihen vauhtia - ellen sitten itsekin halua laiskotella :'D Noh kyllä me toimeen tulemme, siitä ei käy kiistäminen (; Klikissä on myös monipuolisuutta, joka on tietysti hyvä juttu! Sen kanssa voi puuhastella kaikkea rankasta kouluväännöstä leppoisiin maastolenkkeihin.

Kukas hyypiö Vera sitten on? Vera on 19-vuotias, venäläissyntyinen nainen, joka muutti Suomeen ollessaan kymmenen vanha. Venäjän kieli taittuu, mutta tietenkin 9 vuoden aikana on suomen kieli ehtinyt ottaa paikkansa vahvempana, jokapäiväisenä käyttökielenä. Äänessä on ehkä pienenpieni venäläinen aksentti, mutta vain pienenpieni. Vera on luonteeltaan hyvin iloinen ja positiivinen eikä naisella ole huonoja päiviä miltei ikinä. Huonon päivän sattuessa kohdalle, Vera vain vetäytyy omiin oloihinsa. Jos tätä tulee häiritsemään, saattaa vastaanotto olla aika kipakka... Ei todellakaan ole mikään hissukka, osaa pistää vastaan ja olla todella jääräpäinen niin päättäessään. Huumoria on kokoajan matkassa ja suu on miltei aina kääntyneenä iloiseen virnistykseen. Pituutta Veralla on suurinpiirtein 160 senttimetriä, joten pystyy ratsastamaan poneilla hyvin. Vartalo on hoikanpuoleinen, mutta sporttinen, eikä mikään lankku. Hiukset Veralla ovat mustat, tuuheat ja poikatyyliin leikatut, ja myös vinottain menevä toisen silmän ylittävä otsatukka löytyy. Silmät ovat ruskeat ja suuret tummalla meikillä varustettuna. Vera pukeutuu mukaviin vaatteisiin, joissa viihtyy itse. Kasvonpiirteet ovat terävähköt ja hoikat, Veran mielestä hänen silmänsä ovat liian suuret niin pieniin kasvoihin Korvanreikiä löytyy 3 per korva, kädestä ja nilkasta löytyy tatuoinnit, kielessä sekä nenässä on lävistys. Myös vasemmanpuoleisessa kulmakarvassa on lävistys.

Jaa että miksi minut pitäisi valita? No olen, tai ainakin pyrin olemaan mahdollisimman aktiivinen foorumilla, ja tarinoita tulee aina inspiraation iskiessä. En tykkää tehdä mitään lupauksia, esimerkiksi "yksi tarina viikossa", mutta ainakin tuo on näin alkuunsa hyvinkin mahdollinen toteuttaa Sen jälkeen tarinoita tulee varmaan 2-4 kuukaudessa, riippuen toki omasta ajastani ja tietty inspistä (: Vaikkei tarinoita joka päivä tulisikaan, niin ainakin foorumilla minua tullaan näkemään pulisemassa muiden hoitajien kanssa ja heittämässä huonoa läppää xd

Toivottavasti nappaa! (: Iloista ja aurinkoista kevättä kaikille! <3
- Vera
Takaisin alkuun Siirry alas
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 25

Hoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyLa 25 Huhti 2015, 16:30

Vera, vaikutat supermahtavalta tyypiltä ja sun ulkonäkökuvaus inspiroi mut samantien piirtämään (kai haluut mun tekemän avan? :-D ). Musta tuntuu että olisit Klikille just hyvä pari! Eli tervetuloa Hallavan porukkaan! (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Megan.
Aloitteleva tallilainen
Aloitteleva tallilainen
Megan.

Viestien lukumäärä : 37
Join date : 29.04.2015
Ikä : 24
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Darli

Hoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyKe 29 Huhti 2015, 18:33

Minä olen siis hoitohevosta vailla oleva englantilais-syntyinen 18-vuotias nuori neitonen. Tai ei enää niin nuori, on täällä jo muutama vuosi elelty :'D Lyhyemmin sanottuna siis Megan Tyler, loputtoman huumorin omaava nainen - jolta riittää vieläkin intoa ponskejen hoitamiseen. Neljällä adjektiivilla Megan on empaattinen, rohkea, uskalias ja hauska (jos nyt lasketaan sitten kaikki ikäloput vitsit, kuten leijona häkissä..:DD) Mutta juu, lempinimiä Megan omistaa tuhansia, mutta niistä yleisin taitaa olla Meg. Nainen omaa vielä liukuvärjätyt hiukset - jotka vaalenevat blondeiksi asti latvoihin. Vaatetus on usein perus (tennarit - pillarit - huppari, tai lökäritkin saattavat joskus pyörähtää jaloissa) Lävistys löytyy nenästä ja pieni totuointi olkapäästä, Megan ei omaa sen enmpää mitään 'erikoisuuksia' paitsi tietty korvakorut.

Niin, sitten se valitsemani hepoliini. Puntaroin pitkään näiden kolmen ponskin välillä, mutta joka tapauksessa aika nopeasti nousi yksi söpöliini muiden joukosta. Eli siis Darli. Erityisesti Darlin luonne pani hymyilemään - sillä kun käskee, hommat hoidetaan kunnolla. Pikkuinen pilke silmäkulmassa, ja maailman suloisin otsaharja, ja olin jo aivan myyty. Darliin päädyttiin, mutta varmuuden vuoksi, voi minulle laittaa Kyyhkynkin:)

Miksi sitten hallava? Kun hetken seuraa tallin menoa, voi heti huomata paikan persoonallisuuden, sekä sen aktiiviset hoitajat. Tämä on paikka, jossa viihdyn pitkään ja jossa on juuri sopivasti toimintaa, ettei aika ehdi käymään pitkäksi. Luulenpa myös, että täällä mut otettais ihan hyvillään vastaan. Niin, mutta tärkein unohtui! Aleksi on aivan ***** hyvä piirtäjä!! :-D

Mutta miksi juuri minä? Olisin suht koht aktiivinen hoitaja ja ainakin pyörisin paljon foorumilla. Meen aika paljon inspiksen mukaan, että en voi luvata mitään, mutta tykkään kyllä kirjoitella paljon:) En voi muuta kuin toivoa että tykkäsitte tästä lyhyestä mutta ytimekkäästä kuvauksesta.. Mukavaa kevättä!

-Megan
Takaisin alkuun Siirry alas
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 25

Hoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyKe 29 Huhti 2015, 18:51

Uuu, oon ihan innoissani sun hahmosta ba siitä että Darli saa taas pitkästä aikaa oman rapsuttelian! Tervetuloa siis mukaan Megan, sovit varmasti hyvin Hallavaan! Ja kiitos kehuista, lämmittää mieltä aina (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Wili
Perus puurtaja
Perus puurtaja
Wili

Viestien lukumäärä : 198
Join date : 01.05.2015
Ikä : 24
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Kyyhky??..

Hoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyPe 01 Toukokuu 2015, 19:10

Olen katsellut Hallavaa jo jonkin aikaa siskon (Maganin) myötä, joten päätin sitten itsekkin. En ole koskaan harrastanut virtuaalitalleilua, mutta koska rakastan piirtämistä ja kirjoittamista, ajattelin, että voisin aloittaa? . Nyt kun löysin vielä tällaisen laadukkaan ja omaperäisen tallin, olisin hyvinkin kiinnostunut.

Alkaisin siis tosiaan hoitamaan Hallavassa, mutta ketä? Sain hypellä kahden hevosen välillä niin kauan että pikkisisko kärähti, joten (entten tentten teelika mentten, hissun kissun vaapu vissun, eelin keelin lot, viipula vaapula vot, eskon saanut pim pam pom,nyt sä lähdet tästä pelistä pois) ja Kyyhky tuli. Hevonen kuulostaa tosi kivalta, varsinkin kun Vililtä löytyy reilustu huumorintajua, niin Kyyhkyn hoitaminen olis varmaan aika luonnollista.

Vili itse on siis koko nimeltään William Damnkowski 18 - vuotias sosiaalinen jätkä, joka on yllätys yllätys huumorintajuinen, ja Vilin seurassa yleensä hukutaan vitseihin ja virnistyksiin. Mies on sveitsiläisjuurinen, joten tämän voi kuulla joskus lausahtavan jotain ranskaksi. Vili on aikalailla hälläväliä - tyyppiä, jolla on rento ote elämään ja kaikkeen siihen liittyvään. Ulkonäöltään tämä on laiha mutta sporttinen, ja suuria (eräiden mielestä söpöjä) ruskeita silmiä, korostaa tumma, pörröinen tukka, joka tykkää valua toisen silmän päälle. Vaatetus on aina rento, Vilillä on jaloissaan joko iänikuiset farmarihousut tai lökärit.

-Tässä tämä:) EI ihan sellanen kuin kuvittelin, mutta, toivottavasti tärppää! ; D


Viimeinen muokkaaja, Wili pvm Pe 01 Toukokuu 2015, 19:51, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Wili
Perus puurtaja
Perus puurtaja
Wili

Viestien lukumäärä : 198
Join date : 01.05.2015
Ikä : 24
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Kyyhky??..

Hoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyPe 01 Toukokuu 2015, 19:12

Hei, ja mun sisko ei oo Magan, vaan Megan!;) (automaattikirjoittajan tekosia..)
Takaisin alkuun Siirry alas
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 25

Hoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyLa 02 Toukokuu 2015, 09:45

Ohohohooo..! Lisää porukkaa. Tervetuloa Hallavaan Wili, vaikutat oikein mahtavalta tyypiltä. Kyyhky saa susta hyvän hoitajan! (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 25

Hoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyTo 07 Toukokuu 2015, 09:01

Nikita kaipailee vielä hoitajaa! (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaHoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyLa 16 Toukokuu 2015, 16:10

Maailman kiltein runotyttö, 25-vuotias Eevi-Sofia Hopea, on vastikään muuttanut takaisin juurilleen Pronssijoelle muualla vietettyjen opiskeluvuosien jälkeen. Palvelutalo Pronssin fysioterapeutti rakastaa työtään vanhusten parissa, mutta kaipaa vapaa-aikansa täytteeksi hevosentuoksuisia hetkiä. Nuorempana Eevi ratsasti ja kilpaili muiden hevosia minkä ehti, mutta nyt hän haaveilee muunlaisesta harrastamisesta. Tiukan tavoitteellisen valmentautumisen ja kilpakenttien koluamisen sijaan hän kaipaa rentoa ja mukavaa ajanvietettä työelämää tasapainottamaan. Vasta Pronssijoelle palanneena Eevillä ei ole suuren suurta kontaktiverkkoa, ja tallille samanhenkisten ihmisten pariin hakeutuminen houkuttaa.

Sievä Nikita-tamma saisi tyynestä henkisen tasapainon perikuvasta itselleen varmasti mitä sopivimman hoitajan. Eevi ei tee osaamisestaan numeroa, mutta pärjää taatusti haastavammillekin hevosille. Nikitan ajoittaiset draamapuuskat eivät Eeviä säikäytä, vaan tuovat sopivaa maustetta muuten niin leppoisaan arkeen.

Miksi Eevi? Koska se on ihan pirun mukava ja vielä tunnollisempi! Tästä ei hevosenhoitaja parane, eikä talliporukan jäsen, sillä hevosen ja ympärillä olevien ihmisten hyvinvointi on Eevin sydämen asia. Eevi ei kylläkään ole maailman mielenkiintoisin tyyppi, sillä hän ei suinkaan ole suuna päänä hösäämässä joka puolella vaan viihtyy ennemmin omissa oloissaan kuin draamamyrskyjen keskipisteessä, mutta kyllähän joka porukkaan aina yksi jalat tukevasti maassa seisova runotyttösielu mahtuu. Eevi on valmis antamaan vaikka mitä hmm, vaikka sitten hartiahieronnan vastineeksi hoitajanpaikasta...

Takapiru on parissakymmenissään oleva opiskelija, joka rakastaa hahmojen ja hevosten persoonien ja taustatarinoiden kehittelyä, kirjoittamista ja piirtämistä. Opiskelijaelämä voi joskus tarkoittaa hiljaiseloa virtuaalisaralla, mutta nyt on muutama kesäkuukausi aikaa pistää hommat hyville tulille ja tehdä pohja, joka kestää tenttikausien koomat.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 25

Hoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyLa 16 Toukokuu 2015, 17:18

Tervetuloa Hallavaan, just sunlaista runotyttöä tänne kaivattiinkin. Ja varsinkin Nikita kaipaa, tammalla kun ei ole kunnon hoitajaa vielä ollutkaan. (:
Voit kirjoittaa itsestäsi esittelyn Hahmojen esittelyt #3 -topikkiin (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Valma
Hallavan ylpeydenaihe
Hallavan ylpeydenaihe
Valma

Viestien lukumäärä : 3544
Join date : 09.11.2013
Ikä : 22
Paikkakunta : Pronssijoki
Hevonen : Dunja

Hoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyLa 16 Toukokuu 2015, 17:35

Vielä Bee ja Asta kaipaavat hoitajaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Runo
Juuri saapunut
Juuri saapunut
Runo

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 05.06.2015

Hoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyPe 05 Kesä 2015, 23:58

Runo Sarakorpi, 17-vuotias pronssijokelainen tyttö, jonka itsepäisyys yltää asteikon maksimitasolle 'shettis', olisi erittäin valmis astumaan sielunsiskonsa Astan kiillottajan virkaan. Siis perusteluiksi tälle valinnalle riittäisi varmaan ihan pelkästään "koska sen nappisilmät ja pörröharja", mutta Runon hurmasi myös Astan yltiöshettismäinen luonne, joka on silti pysynyt hyvän maun rajoissa; joskus on ihan kiva olla kiltti ja söpökin. Vaikka poni nyt ei tasoltaan olekaan ihan maailmanmestariainesta, olisi sen ja sen mahan kanssa niin hauskaa vaan lyllertää kohti auringonlaskua kesäöinä ja laukata umpihangessa pakkasaamuina.

Äitinsä valitsemasta, tekotaiteellisesta nimestään huolimatta Runo ei ole runollista nähnytkään -- äidinkieli oli todistuksessa komea kutonen kolmoskurssin runojen tulkinnan jälkeen. Tämä pitkät ja ruskeat, vähän lainehtivat, vähän takkuiset kutrit omaava tyttö on ehkä hiukan poikamainen, cruisereillaan rullailua rakastava tapaus, joka käyttää useimmiten kokoa tai kahta liian isoja huppareita tai tank toppeja; pillifarkkuja tai collegehousuja. Runo on joskus turhankin huolimaton ja rento tyttö varustettuna peruspositiivisella asenteella elämää kohtaan. Hän on rohkea ja sosiaalinen, mutta pikkiriikkisen ennakkoluuloinen -- etenkin tyttöjä kohtaan.

Sotkunutturalle tukkansa kietaiseva ponityttö eksyi tallille jo pienenä äitinsä jalanjäljissä. Vaikka mama toivoi tyttärestään oikeaa kimaltavaa prinsessaa esteradoille (ja sen ulkopuolelle), mikä osoittautui varsin turhaksi toiveeksi, on Runo viihtynyt pienten ja pörröisten lihapullaponskien kanssa hienosti aina tähän päivään asti. Hänellä ei ole minkäänlaisia kunnianhimoisia tavoitteita; pelkkä ratsastelu, touhuaminen ja kinastelu käy vallan mainiosti suunnitelmiin. Pitkäaikaisen vuokraponin matkattua makkaratehtaalle Hallava vaikuttaa Runon mielestä erittäin hyvältä paikkavaihtoehdolta jatkaa poneilua (ja on sen lisäksi ainut ratsastuskoulu Pronssijoella). Allekirjoittaneen näkökulmasta tää talli on oikea inspislähde, jossa ei tarvitse kuin lukea jonkun hahmon taustatarinat ja tadaa, on jo aivan koukussa. Porukka näyttää tulevan jättehyvin toimeen keskenään; ehkä mäkin sulautuisin siihen joukkoon!
Takaisin alkuun Siirry alas
Aleksi
Tallin omistaja
Tallin omistaja
Aleksi

Viestien lukumäärä : 1933
Join date : 19.10.2013
Ikä : 25

Hoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 EmptyLa 06 Kesä 2015, 14:26

Tervetuloa Hallavaan Runo! Sulaudut varmasti joukkoon oikein hyvin ja musta tuntuu että Asta on just sopiva hoitoponi sulle (:

Laitan jossain vaiheessa jotain varsanhoito- ohjeita tulemaan (;

BEE ETSII VIELÄ HOITAJAA! HAKU SULKEUTUU 8.6.
- Valma
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
Hoitajahaku kevät 2015 Empty
ViestiAihe: Vs: Hoitajahaku kevät 2015   Hoitajahaku kevät 2015 Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hoitajahaku kevät 2015
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Hallava :: Hallava :: Hoitaja ja yksärihaut-
Siirry: